Gaming

Ingyenes verziót kapott a HITMAN 2


Kedvenc bérgyilkosunk újra akcióba lendül!

Ahogyan az elődje, a HITMAN 2 is megkapta a saját Starter Pack verzióját, amit ingyen kipróbálhat bárki. Mielőtt megijednétek, hogy csak egy rövid demó az egész, megnyugtatunk mindenkit: ebbe ugyanis 4-5 órát simán bele lehet tenni, de még többet is, ha minden küldetést meg akarunk csinálni. A Starter Pack tartalmazza a Hawke’s Bay küldetést egy feloldható titkos helyszínnel , a Nightcall sztori szálat és a “Professional” és a “Master” nehézségi fokozatokat is.

Aki esetleg elkerülte volna idáig a HITMAN sorozatot, annak is jó alkalom lehet bepillantást nyerni a játékba. Egy bérgyilkos bőrébe bújva különböző küldetéseket kell megoldanunk, amelyek jóval összetettebbek, mint elsőre gondolnánk, de épp ezért lett ilyen népszerű a 47-es ügynök kalandja.

Senkit nem hagytak ki a buliból, minden platformon kipróbálható, PC, Xbox One és PS4-en is elérhető. PC-n a Steamen keresztül érhetitek el. Az ingyenesség mellett nagyobb akciót kapott az összes HITMAN rész, szóval ha tetszik a játék, akkor most érdemes megvásárolni a teljes verziót. Nem kell túlzottan sietni, ugyanis a Starter Pack mostantól bármikor ingyenesen kipróbálható, nem szabtak ki időkorlátot hozzá.

A PC-s verziót itt találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Az AMD árcsökkentéssel válaszolt a GTX 1660 Ti-ra

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva