PUBG

Serpenyőjével terítette le a tolvajt


A Halloween egyeseknek nem úgy telt, ahogy elképzelték.

A Halloween egyeseknek nem úgy telt, ahogy elképzelték.

Míg hazánkban éppen, hogy csak betört a Halloween, addig az Egyesült Államokban mindenki ezerrel pörög ilyenkor és óriási banzájokat csapnak, természetesen jelmezben. A floridai Jeffrey Dweller sem hagyta ki az ünnepélyt, aki ráadásul a kedvenc játékának borítóján található ikonikus “PUBG guy” jelmezét öltötte fel, aminek a repertoárjából természetesen a lvl3-as sisak és a serpenyő sem maradhatott ki.

Hiába régi hagyomány a halloweenezés, Amerikában sem ünnepli mindenki, egy tolvaj például épp úgy döntött, hogy ezen a napon is munkába áll, viszont szerencsétlenségére mikor épp végzett egy bicikli feltörésével, a tulajdonos rajtakapta és dulakodni kezdtek. Miután a szélhámos egy kis előnyre tett szert, próbált elhajtani a lopott járművel, viszont a tulajdonos segítségért kiáltott, amit főhősünk, Dweller szerencsésen meghallott és a tolvajt menet közben szerelte le a serpenyője segítségével.

A rablót így sikeresen elfogták és boldogan végződött a történet. Azóta a fél internet a pórul járt tolvajon nevet, akit azzal a bizonyos serpenyővel alaposan helybenhagytak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva