Counter Strike

Az állunk is leesett Neymar clutch-ától, amit más focisták ellen rakott!


Nem csak fociban kemény a brazil úriember.

Neymar megszállott CS fan, ezt gyakra megmutatja az instagramján is. Szurkol a honfitársaknak, játszik, és a szép jeleneteit néha meg is osztja. Mutatott már szép 1v4-et, ezúttal egy 1v3-mat villantott meg a követőinek.

https://leetesport.hu/2019/04/16/csgo-neymar-1v4-forditas-clutch-furia-brazil-gamer-hir/

Szurkol a honfitársaknak, játszik, és a szép jeleneteit néha meg is osztja. Mutatott már szép 1v4-et, ezúttal egy 1v3-mat villantott meg a követőinek. A mostani klip sem azért olyan kemény, mert hozott egy ilyen szituációt egy eco ellen, hanem mert kiposztolja. A világ egyik legjobb és leghíresebb focistája, akinek közel 130 MILLIÓ követője van instán. Jó látni, hogy nem egy álarcot tart a külvilág felé, ahol azt mutatja az embereknek, amit látni szeretnének. Rengetegen játszottak fiatal korukban a játékkal Brazíliában, ilyen volt Neymar is. Annak ellenére, hogy az életét a labadrúgásnak szentelte, van néha egy kevés ideje játszani is. Meg is látszik rajta, egész jó a crosshair placement, jól fakeplantol, és a helyezkedése sem az utolsó.

Külön érdekesség, hogy nem akárkik ellen játszott itt Neymar. Ellenfelei között volt Gabriel Jesus, a Manchester City futballistája, Arthur a Barcából, illetve Lucas Lima a Palmeiras-tól.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva