PUBG

Íme a 10 legdrágább PUBG skin


10 skin, amiért alaposan zsebbe kell nyúlnunk.

A PUBG életének jó ideje részét képezik a ruhaskinek, a fegyverskinek pedig jóval később érkeztek meg a játékba, ami miatt többen felháborodtak a kezdetekben, de azóta szerencsére már lecsillapodtak a kedélyek. A skinek használata semmilyen előnnyel nem jár, sokan mégis képesek több száz dollárt elverni ezekre a kozmetikai termékekre azért hogy személyre szabják a karakterük kinézetét. Az utóbbi időben pedig egyre jobban lementek az árak, ami javarészt a játékosbázis csökkenésének köszönhető, persze még így is elég borsos az egyes skinek ára, nézzük csak, mennyi az annyi!

1. The Olive Branch – 1700 $+

Korábban írtunk már róla, hogy milyen hihetetlenül drágán kínálják az Olive Branch skint. Amikor kiderült, hogy milyen ritkán dobja ezt az itemet az EQUINOX CRATE, már akkor sejthető volt, hogy ennek bizony magas lesz az ára. Azóta alig lehet kapni, de 1600 dollár fölött is van rá aktív ajánlat a Steamen, szóval ennyiért egész biztosan el lehet adni 2 percen belül. Nem lennénk annak a helyében, aki eladta 70 dollárért az első hét után…

2. Pan of Judgement – 145 $

A legdrágább darab a PGI Majorön kiosztott skinek közül. Eredetileg csak azok kapták, akik ellátogattak a rendezvényre, persze az aukciós oldalakon elég hamar feltűnt, bár az akkori ára még hihetetlen magas volt, azóta már a Steam marketen is lehet adni-venni őket. emiatt az áruk is csökkent némileg.

3. PLAYERUNKNOWN’S Trenchcoat – 124 $

A játék kezdeti szimbóluma, ami a mai napig mit sem veszített dicső fényéből. Személyesen Brendan Greene igényeire szabva, az ára pedig a mai napig egész jól tartja magát, bár volt ez a kabát 500 dollár felett is még a nagy hype korszakban.

4. Doomsday Hoodie – 124 $

Szintén a PGI set része, ám kicsit kedvezőbb árú, mint a Pan of Judgement.

5. PLAYERUNKNOWN’s Bandana – 120 $

Szintén a játék egyik szimbóluma a kezdetektől, csak úgy, mint a hozzátartozó PLAYERUNKNOWN’S Trenchcoat.

6. Reaper Mask – 115 $

Szintén a PGI set része.

7. Shark Bite – Kar98k – 98 $

A jelenlegi legdrágább fegyverskin, ami a minimalista dizájnjával hódít.

8. School Skirt -89 $

9. Hi-top Trainers (Red) – 82 $

10. Glory – AKM –  76 $

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva