Fortnite

Jöhet Sgt. Green Clover társa? Az Epic véletlenül lebuktatott egy új Outfitet Creative-ban


Újabb Outfitre bukkant a közösség, ezúttal az Epic Games hibázott.

Amióta csendben van az Epic Games a hivatalos frissítésjegyzékek kapcsán, nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy őszinte harcot vívnak a leakerekkel. Korábban többször is kijelentette a kiadó, szándékukban áll a fejlesztőknek kigyomlálni az összes adatbányászt a közösségből. Nos, mióta nincsenek hivatalos Patch Note-ok, azóta a játékosok csak és kizárólag a leakerekre támaszkodhatnak. Bár ahogy elnézzük, néha az Epic is képes saját maga alatt vágni a fát…

Hypex bukkant rá egy új képre a Creative módban, aminek a fókuszpontjában egy eddig még sosem látott karakter tetszeleg. A Szent Patrik napi manó ruhába bújt férfi meglehetősen meleg helyzetben van, viszont azt nem pontosan értjük, hogy miért éppen most. Mostanában inkább várnánk karácsonyi kinézeteket, mint egy márciusi ünnepség tematikájával megáldott skint, de legalább Sgt. Green Clovernek nem kell olyan sokáig magányban élnie.

A képen kívül a modell még nincs a forrásfájlok között, így könnyen lehet, hogy egy jó ideig még nem látjuk a szóban forgó Outfitet az Item Shopban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva