League of Legends

A 9.23-as frissítéssel érkezik Diana átalakítása, ha máshova nem is, a PBE-re biztosan


Új képességkiosztást kap Diana, akár még bruiser szerepben is visszatérhet.

Diana egy meglehetősen közkedvelt karakter volt évekkel ezelőtt, ám idővel szépen lassan lecsúszott a radarról. Szerencsére az ő esetében nincs szó arról, hogy játszhatatlan lenne, de az kétségtelen, hogy jelenleg bőven vannak nála jobb karakterek, így abszolút érthető, hogy a Riot Games úgy döntött, alakítanak rajta egy kicsit.

A PBE-re a 9.23-as ciklussal tervezik felvinni a módosításokat, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyan ezzel a csomaggal az éles szerverre is átvándorolnak majd az újdonságok!

A mini-reworkért Squad5 felel a Riotnál, aki többek között Ornnt is tervezte, így mondhatjuk, hogy a Diana mainek megnyugodhatnak, kedvencük jó kezekben van. Ami biztos, hogy mindez nem egy telje átalakítás, Diana nem fog új modellt és történetet kapni, szimplán csak a vizuális effektjeit, azok hangjait és a képességeit érinti a változás.

Pontos információink még nincsenek a mini-reworkkel kapcsolatban, de Squad5 egy-két újdonságot már felvázolt a témába vágó Twitter posztjában. Diana passzívja mindenképpen módosulni fog, nem valószínű, hogy újat kap, de az értékeket biztosan megváltoztatják a fejlesztők. A legérdekesebb újítás az E és az R képesség felcserélése lesz, persze ez esetben finomhangolni kell mind a kettőt, nehogy egy ulti szintű képesség csücsüljön az E gombon, míg az új R egy gyengécske crowd control (CC) effekt.

Egy biztos, mi már várjuk Diana átalakítását, reméljük sikerül újra a meta közelébe tessékelni a hőst!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva