Fortnite

Megérkezett a v11.11-es frissítés – Patch Note nincs, de vannak újdonságok


Megjött a legújabb frissítés, ám ezúttal sem kaptunk semmi hivatalos jegyzéket a kiadótól.

Már lassan nincs is hírértéke annak, hogy az Epic Games nem foglalkozik a Patch Note-okkal, a játékosok hetek óta sötétben tapogatóznak, ha az újdonságokról van szó. Egy héttel ezelőtt például a frissítés érkezését sem sikerült bejelentenie a kiadónak, így a Harpoon Gun meglepetésszerűen érkezett a játékba.

A legfrissebb, v11.11-es frissítés nem hozott sok újdonságot, csak bug javítások és minimális egyensúly változtatás lehetett benne, ugyanis a leakerek semmi komolyabbra nem bukkantak a forrásfájlok között. Ami biztos, hogy a pálya közepén megpihenő kis sziget visszatért a régi formájába.

A küldetések sem állnak le, menetrend szerint érkeznek a játékba, azokhoz pedig már egy jó ideje jár egy exkluzív töltőképernyő is. A v11.11 egy új képet is tartalmazott tehát, amin egy eddig még sosem látott, tigris mintás ruhában tetszelgő női Outfit bukkant fel.

A felhasználói felületen is javított az Epic Games, mostantól a Lockeren belül név szerint is rákereshetünk a kozmetikai tartalmakra.

Érdekesség, hogy az új fájlok szerint, november 29-én Black Friday akció lesz az Item Shopban, így érdemes lesz akkorra tartogatni a V-Buckjainkat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva