PUBG

A rajongók 0 Ft-os közösségi ötletekkel dobnák fel a PUBG-t


A rajongók még mindig tudnak újat mutatni.

Hiába eltelt több, mint 2 év, a PUBG-ben még mindig akadnak komolyabb hibák, amelyeket nem sikerült megoldani az évek során. A desync javítása meglehetősen komplikált, viszont vannak olyan apróságok, amelyek nem kerülnének különösebb erőfeszítésbe, ha pedig az ötlet adott, akkor gyakorlatilag 0 Ft-ból összehozható a megvalósítás. Ebben az esetben is hasonlóról van szó, egy játékos összegyűjtötte az eddigi apróbb változásokat, amelyek színesítették a játékot, ezeket pedig opcionálisan állíthatóvá képzelték el, azaz mindenki eldönthetné, hogy milyen kinézettel játszana szívesen.

Zene & Lobby

Ki emlékszik még az 1.0 előtti zenepakkra? Sokan mai napig visszasírják ezen zenéket, de egyesek a PGI zenéjét kedvelték meg, de Vikendi és Sanhok bejövetelekor is kapott új muzsikát a PUBG.

Mindenki eldönthetné, hogy melyiket szeretné hallgatni, esetleg beállítható lenne az összes keverése, hogy ne legyen olyan unalmas a háttérzene, feltéve ha nem húzta még mindenki le 0-ra a hangerőt. Az évek folyamán a lobby dizájn is jócskán megváltozott, a háttereknek viszont minden esetben megvolt a maguk hangulata.

A nosztalgia jegyében sokan visszaállítanák egy-egy korábbi verzióra a témát, ez sem kerülne túl sok erőfeszítésbe.

Térkép

A régi rendszerben teljesen máshogy nézett ki a térkép, ezzel együtt a társaink is másképp mutattak a térképen. Azóta újradolgozták a UI-t, viszont van akinek a régebbi jobban bejött. Az elképzelés szerint mindenki opcionálisan eldönthetné, hogy melyik verziót szeretné használni.

Az élő játékosok színkombinációját is mi állíthatnánk be, kedvünk szerint.

Mindössze ennyi változtatásnak is sokan tudnának örülni. Ha minden igaz, a választható zenék hamarosan érkeznek, de könnyen lehet, hogy az ötleteket felkapja a PUBG Corp. is és bekerül minden a játékba.

Ti örülnétek ezeknek a változtatásoknak?

Ezt olvastad már?

A PUBG Corp. mutatott egy kis kóstolót – Hamarosan itt vannak a fegyverdíszek?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva