League of Legends

Broxah elhagyta a Fnatic-ot, a Liquidben folytatja


Amerikába költözött Európa egyik legjobbja.

Broxah a tavalyi év egyik legjobban értékelt játékosa volt, bejutott csapatával a világbajnoki döntőbe, s sokak szerint a torna legjobb jungler játékosaként zárta a Worlds-öt. A 2019-es év viszont sajnos már nem sikerült olyan jól a dán klasszisnak, csapatával egyszer sem tudták legyűrni a G2-t, hogy a fejük fölé emelhessék az LEC trófeát, sőt a világbajnokságon is “csak” a negyeddöntőig jutottak, ahol a később világbajnoki címet szerző FunPlus Phoenix búcsúztatta a narancs-feketéket.

Viszont sajnálatos módon a League of Legends közösség, s köztük több Fnatic szurkoló is, Broxah nyakába akarták varrni a sikertelen szereplést. Mindamellett, hogy ez összességében hatalmas baromság, Broxah idei teljesítménye tényleg nem volt összehasonlítható a tavalyival. Ebben biztosan közrejátszott a csapat hangulata is, így nem volt váratlan, amikor azok a hírek kezdtek keringeni a világhálón, miszerint Broxah Amerikába költözhet a szezon végén.

Már a hivatalos bejelentés is megérkezett, Broxah új csapata Amerika legerősebb gárdája, a Team Liquid. A dán játékos Xmithie-t váltja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva