R6

Komolyan csak ennyi az egész? Csalódást keltő az új event, lusta munkát végzett a Ubisoft

ujsagiro - 4 éve Címkék: rainbow six siege,

Ez nagyon felületes munka volt.

Tegnap bekerült a játékba a Rainbow Six Siege új eventje, mely a Netflix népszerű sorozatát hozta be picit a játékba – nálunk is olvashattatok róla:

Újabb event jön a játékba, holnap startol a Netflix népszerű sorozatának mini eseménye!

Akkor még boldogan írtam le, hogy ugyan sima Hostage mód, simán a Banken, és csak annyi az újdonság, hogy a túsz piros ruhában van, illetve Hibana és Vigil az új szettjében, azonban akkor még a trailer alapján nagyon úgy tűnt, hogy 1v1 módról van szó.

Ez számomra simán megmentette az amúgy elég kis energiabefektetéssel készült eventet….hogy aztán rá szűk egy nappal a játékba kerülése után tapasztaljam, hogy még ennyi sem jutott.

Ez bizony egy sima 5v5 Hostage mód Banken, semmi több…

Kétségtelen tény, hogy ez nem a szokásos “szezozonkénti egy nagy események” egyike, csak egy meglepetésszerű rövid “valami”, azonban tekintve, hogy mind az R6, mind a sorozat népszerű, ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Rendőr ruhás támadók, ugyanolyan piros ruhás védők minimum, de a történet szerint a túszokat mind beöltöztették piros ruhába, tehát itt is lehetett volna egyrészt több túsz, másrészt különböző helyre szétszórva, mely közül lehetett volna egy “fő”, akit ki kell szabadítani – persze ekkor több időt kaphattak volna a támadók.

Képtalálat a következőre: „money heist rainbow six siege”

Ez most csak egy fejből kipattant gyors ötlet, mely közel sem biztos, hogy balanszos lenne, viszont szerintem jól mutatja, hogy ha csak egy picit több energiát fektetett volna bele a Ubisoft, többet ki lehetett volna hozni az egészből. Személyes véleményem, hogy ilyen lusta munkára tuti nem fizetnék sokat a Netflix helyében…persze ez legyen az ő problémájuk, mi azonban játékosként szomorúak vagyunk/lehetünk, hogy egy potenciálisan vicces eventből egy unalmas kerekedett ki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva