PUBG

Nem jegyzi meg a beállításaidat a PUBG? – Itt a megoldás!


Itt az új hibajelenség, ami mindenkit az őrületbe kerget, ám szerencsére megoldható a probléma.

Az utóbbi időben egyre gyakoribb hibajelenség a beállítások ok nélküli resetelődése. Ez az új hiba valahol a 21. és a 22. patch környékén tűnt fel először és nagy valószínűséggel köze van az új anti-cheathez is. Sajnos a PUBG Corp. nem adott semmiféle instrukciót a probléma megoldására, de a nagyobb gond, hogy el sem ismerték a bug létezését. A konfigurációs fájlok írásvédetté tételével viszont mi magunk is megoldhatjuk ezt a problémát. Ezzel nem turkálunk sehol, nem módosítunk olyan dolgot, amihez nem lenne hozzáférésünk, csupán a fájlban foglalt adatokat nem lehet felülírni mindaddig, amíg nem változtatunk ezen. Nagy valószínűséggel ezért soha nem fognak bannolni, de mindenki csak saját felelősségére csinálja végig a cikkben foglalt lépéseket!

Én magam részéről annyira felidegesítettem magam, hogy mindig újra kell állítani minden beállítást (főleg a billentyű bindeket), hogy pár napja megcsináltam én is, nem bannoltak. De van olyan játékostársam, aki hónapokkal ezelőtt csinálta meg.

  • 1.lépés: Lépj be a PUBG-be és állíts be mindent úgy, hogy ne kelljen ahhoz később hozzányúlni
  • 2.lépés: Tálcázz le és nyomd meg a Windows (gomb)+R billentyűkombinációt
  • 3.lépés: Másold be ide a következőt: %localappdata%\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
  • 4.lépés: Nyomj entert!
  • 5. lépés: Keresd meg a GameUserSettings.ini-t ->Jobb klikk ->Tulajdonságok -> Itt az attribútumoknál pipáld be az írásvédettséget, majd menj az OK-ra

Kész, mindössze ennyi és máris élvezheted, hogy nem vesznek el a beállításaid minden újraindítás után. Fontos megjegyezni, hogy simán előfordulhat, hogy valami új funkciót tesznek a játékba, és vissza kell állítanunk az írásvédettséget, emiatt pedig érdemes megjegyezni a műveletet, vagy elrakni ezt a cikket a könyvjelzők közé.

Update: 

Úgy tűnik, hogy a legújabb frissítés után ismét előjött a probléma, még a fentebbi írásvédett módszer esetén is, ugyanis a fájlokat felülírta az update. Érdemes egy biztonsági mentést csinálni az írásvédett fájlunkról minden esetre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva