PUBG

Saját egyedi felsőt mindenkinek! – A játékosok új koncepcióval készültek


A játékosok új egyedi skinre vágynak.

A játékosok számát a Steam figyelő rovatunkban hónapról-hónapra elemezzük, az pedig világosan látszik, hogy a PUBG játékosbázisa már nem a régi. Ettől függetlenül a mag rendkívül erős és újabbnál-újabb ötletekkel rukkolnak elő, amiből a PUBG Corp. előszeretettel merített már az elmúlt években. Ezúttal a szezon végi díjazásokat módosítanák, méghozzá úgy, hogy minden játékos egyedi felsőt kapjon.

Természetesen nem fizetős skinről beszélünk, ezeket a jutalmakat a szezon végén osztja ki a rendszer annak megfelelően, hogy ki milyen szintet ért el. Habár a jelenlegi jutalmakkal sincs igazá nagy probléma, a rendszerrel viszont annál inkább, hiszen ha valaki nem játszik éjjel-nappal, akkor szinte lehetetlen érdemben előrébb lépni.

Továbbá szintén ismert problémája a rendszernek, hogy nem igazán veszi figyelembe a megszerzett helyezést, inkább a játékok száma számít, épp ezért nem lehet RP pontot bukni. Azt nem lehet tudni, hogy ezen változtatnak-e a jövőben, de reméljük, hogy hamarosan felkerül a horizontra.

Ezt olvastad már?

Tiszta Flúgos Futam! – Országúti autóverseny PUBG módra

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva