Hearthstone

Folytatódik a spoiler szezon: rengeteg új Descent of Dragons kártya érkezett tegnap

ujsagiro - 4 éve Címkék: hearthstone,

Nézzük a kártyákat!

Pörög a Descent of Dragons kiegészítő leleplezése, rengeteg új kártya érkezik nap mint nap – tegnap ezeket láthattátok többek közt:

További 5 lap érkezett tegnap – Két legendary, 3 common kártya került leleplezésre

Most megmutatjuk, hogy részben mik jöttek tegnap!

Post image

A Zul’Drak Ritualist elsőre borzalmasnak tűnik, de igazából másodjára is: három random 1 manás miniont nagyon nem szeretnénk az ellenfélnek adni, még akkor sem, ha a 4 mana 3-9 taunt igencsak erős.

Post image

A Paladin is megkapta a maga sidequestjét a Sanctuary személyében, melyhez annyit kell tenni csupán, hogy egy körig ne sebződjünk – a jutalom igencsak busás ahhoz képest, hogy a feltétel azért nem megoldhatatlanul nehéz, ugyanis egy 3-6-os taunt miniont kapunk az asztalra ekkor.

Post image

Bemutatásra került Flik Skyshiv, az egyik Rogue legendary, mely ugyan elég drága, azonban kijátszásakor levesz egy miniont és megsemmisíti az összes másolatát. Tekitve, hogy a Vilespine Slayer az egyik húzólapja volt a Class-nak anno, a Flikre is szép jövő vár.

Post image

Valdris Felgorge a következő legendary a listán, mely kijátszásakor 12-re növeli a kezünk méretét és húz 4 lapot. Baromi érdekes mechanika, örömteli, hogy elővette végre ezt a Blizzard – a lap maga is elég értékesnek tűnik, más kérdés, hogy kell-e vajon egy olyan Class-ba, mely amúgy is tud húzni a képességével. Nincs kizárva!

Post image

Végezetül még az Abyssal Summoner jött tegnap, mely a Handlock mechanikát erősíti: kijátszásakor asztalra rak egy démont, mely tauntos és a statjai egyenlőek a kezünkben lévő lapok mennyiségével. Tekintve, hogy a Warlock simán ül 7-8 lapok is a 6. kör környékén, ez bizony egy kifejezetten erős védekező kártya lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva