League of Legends

Európa legyőzte Amerikát az All-Star gálának is nevezhető Shanghai Master Cupon


xPeke újra lecsapott Kínában!

Néhány héttel ezelőtt már írtunk az éppen zajló eseményről, a Shanghai Master Cupról. A Kínában megrendezésre kerülő torna régiókra bontotta az elmúlt 10 év legnagyobb legendáit, így egy rövid event erejéig újból olyan neveknek szurkolhatunk, akik akkor voltak a csúcson, amikor sokan még csak elkezdték a játékot.

Íme a csapatok listája:

Team Dragon (Kína)

Top: Gogoing
Jg: Melon
Mid: U
ADC: San
Sup: Cloud
Sub: Fireloli

Team Tiger (Korea)

Top : Looper
Jg: Insec
Mid: Watch
ADC: Space
Sup: Ella
Sub: GBM

Team Lion (Európa)

Top : Wickd
Jg: Cyanide
Mid: xPeke
ADC: Puszu
Sup: Unlimited

Edző: Deficio
Menedzser: Romain

Team Eagle (Amerika)

Top : Westrice
Jg: TheOddOne
Mid: Voyboy
ADC: Cop
Sup: BunnyFuFuu
Sub: LemonNation

Menedzser: Thor

View this post on Instagram

Team Lion #ShanghaiMasterCup

A post shared by Romain Bigeard (@romain_bigeard) on

Talán a legtöbben a jó öreg Európa kontra Amerika találkozót várták, ugyanis ez volt az a generáció, ahol először indult be komoly rivalizáció a két régió között.

A találkozó elején a két csapat fej-fej mellett haladt, mindkét oldalon történtek killek, ám az aranykülönbség legelőször csak a 12. perc környékén ütközött ki. Ekkor ellépett ellenfeléről az európai gárda, xPeke Ahrija sorra borsot tört a Voyboy vezette amerikaiak orra alá. Egyedül az említett amerikai mides tudta tartani csapatában a lelket, ugyanis minden más pozícióban komoly előnyre tettek szert az európaiak.

xPeke még egy Quadra Killt is tudott hozni Ahrival, míg a mellette kiválóan teljesítő Wicked, Puszu, Unlimited és Cyanide négyes szépen lassan felülkerekedett az ellenfélen.

A mérkőzés végén több, mint 10 ezer arannyal vezettek az európaiak, ezzel két vállra fektetve örök nemezisüket az All-Star gálának is nevezhető Shanghai Master Cupon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva