Hearthstone

Még éjjel is jött egy kártya: a shuffle Rogue jelentős erősítést kapott egy új laphúzás személyében

ujsagiro - 4 éve Címkék: hearthstone,

Egy új lap érkezett.

Egy utolsó lappal zárult még a hét a Descent of Dragons kiegészítő leleplezéseit tekintve – lassan ugyebár éles a kieg, december 10-én -, ez pedig nem más, mint a Stowaway

Kijátszásakor ha van olyan lapod a paklidban, mely volt ott a játék kezdetekor (tehát bekeverted), akkor kihúz kettőt belőle. Mivel a Rogue-nak számos eszköze van erre, ezért a Shuffle koncepciónak bizony elég komoly motorja lehet ez a törpe.

Illetve adósak vagyunk még a Warlock legendary-vel, melyet nálunk még nem láttatok – máshol valószínű igen, de a rend kedvéért álljon itt is:

Zzeraku the Warped rettentő lassú: 10 manánál képes 2 életpontért cserébe kirakni az asztalra egy 6-6-os testet az ő 4/12-ese mellé, ami úgyszintén nem rendelkezik semmi hatással az asztalra…ami miatt még sem merném leírni a lapot az az, hogy a kontroll pakliknak muszáj leszednie mihamarabb (és a 12 életpont elég sok), míg az aggro pakliknak meg kb nyernie kell egyből, amint lejön a kártya, máskülönben a következő körben visszanyal a fagyi és leütik a 6-6-os lények (persze ez utóbbi kevésbé reális, ha egy aggro nem nyer a 9. körig, ott baj van).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva