Hearthstone

Lassan a végéhez érünk: 6 új kártyát is bemutattak tegnap, köztük egy Priest legendary-t

ujsagiro - 4 éve Címkék: hearthstone,

Nézzük a felhozatalt!

Záporoznak az új kiegészítő bemutatói, tegnap ezekről számoltunk be:

Neutrális hullám: egy rare, egy epic és egy legendary lap is érkezett nemrégiben

Azóta jött hat új lap, lássuk őket!

Post image

A Cobalt Spellkin nem tűnik rossznak első ránézésre: egyrészt beaktivizálja a sárkány szinergiákat, másrészt a saját class-unkből ad két darab 1-1 manás varázslatot, melyre azért jobban lehet építeni, mint ha az ellenfélétől tenné.

Post image

Újabb Lackey generátor a játékban, ráadásul nem is akármilyen! Az EVIL Cable Rat óta megszokhattuk, hogy még egy gyenge testű lapot is megéri játszani, ha ilyesmit termel – pláne ha egy 2-3-as, még pajzsot is adóról van szó.

Post image

A Bronze Explorer tökéletes a sárkány Paladinba: önmaga sárkány, nem vészesek a statjai, gyógyít és visszaad egy másik sárkányt – ennél jobbat kívánni sem lehetne.

Post image

Ha már sárkányok: a Hunter új fegyvere 3 manáért 3-2-es, ami tudjuk, hogy teljesen jó, azonban ami a lényeg, hogy nem veszít a szívósságából, ha van a térfelünkön sárkány!

Post image

Újabb menetrendszerű Priest boardclear sárkányba építve, sárkány feltétellel – igaz, ez legalább csak halálkor bontja le az ellenfél asztalát.

Post image

Végezetül egy nem sárkány lap, és még csak ilyen szinergia sincs: a Priest legendary kártyája kijátszásakor kiválaszt egy ellenfél miniont, halálkor pedig egy másolatát az asztalra rakja. Elég értékesnek tűnik, de valószínű nem az a tipikus on curve play.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva