BoardGame

Társasok Mikulásra 10 000 forintig


Mikulásra ajánlott 5000 forint alatti játékok után most itt van a drágábbakat ajánlónk, benne szigetvilág-újraépítőssel, nyomozóssal, absztrakt feladványossal és egy szörnyessel.

Skylands

A Skylands világa megsemmisült, már csak összevissza repkedő részekből áll. A lakosok különleges képességeikkel építik újra össze ezekből a töredékekből Skylands világát. Az újraegyesült szigetek erejével aztán még több és több szigetet építenek, és ellátják a városokat energiával.

A játékosok saját szigetvilágukat építik a játékostáblájukon a szigetlapkákkal. A szigetlapkákból épülhetnek erdő-, hegy-, kristály- és városszigetek, ezek hozzák a pontokat és kínálják az akciólehetőségeket. Az éppen aktív játékosnak 4 akcióra van lehetősége, ezek közül választhat. Fontos extrája, hogy a játékosok által kiválasztott akciót nemcsak az használhatja ki, aki kiválasztotta, hanem a többiek is.

Paraméterek: min. 2, max 4 játékos játszhatja, az átlagos játékidő pedig 30 perc.

Ár: 9900 Ft

Detektív Klub

Megfigyelsz, elterelsz, blöffölsz, számtalan lehetőség, gyönyörű kártyák és képes asszociációk. Detektívként minden részletre odafigyelve kell kitalálnod, hogy ki a befurakodó. Aktív játékosként el kell érned, hogy a cselszövő a te kártyád alapján biztosan kitalálja a titkos szót, hogy le ne bukjon. Cselszövőként-befurakodóként pedig be kell olvadnod a többiek közé, és ki kell kidumálnod magad a legkínosabb helyzetekből.

Paraméterek: min. négy játékost igényel, de lehettek akár nyolcan is. Kb. 45 percig játszotok majd.

Ár: 8990 Ft

Concept

Rengeteg feladványmegoldó, kommunikációra építő társasjátékkal játszhatunk, de a Concept ezek közül valóban kiemelkedik. A játékban simán feladványokat húzunk, a célunk pedig, hogy játékostársaink minél előbb kitalálják azt. De a klasszikus verziókkal szemben, itt nincs mutogatás, nincs körülírás, és rajzolgatás sincs, csakis a feladvány ikonjaira támaszkodhatunk. A táblán kategóriákra osztva vannak a tulajdonságok, példéul élőlény, történelmi vagy kitalált személy, fémből készült, lyukas. A sorban következő játékos ezekre a mezőkre helyezhet kockákat, nyomokként, ezek vezetnek el a feladvány megoldásához. Ez így elsőre eléggé egyszerű tűnik, de az első feladványok után egyre nehezebb dolgok jönnek, melyek kitalálásához szükségünk van már egy igazi koncepcióra is!

Paraméterek: négyen kell lenni legalább, de az se gond, ha tizenketten vagytok! Max 60 perc alatt lejátszható.

Ár: 8990 Ft

A Téboly Nagykönyve

Kooperatív társasjáték, melyben együtt kell a játékosoknak megküzdenie a varázskönyv lapjai közül előtörő szörnyekkel. A győzelemhez egyre erősebb varázslatokat kell tanulni, meg kell szabadulni az elméjüket éss személyes paklijukat megrontó őrületkártyáktól, valamint le kell győzniük minden szörnyek leghatalmasabbikát. Hát, mit mondjunk, elég jól hangzik!

Paraméterek: min. két játékos, max öt játékos. Játékidő kb. 90 perc.

Ár: 8990 Ft

 

Társasok Mikulásra 5000 forintig

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva