Hearthstone

Véghajrában: 9 új lap jött nemrégiben, köztük két legendary és egy halom epic kártya

ujsagiro - 4 éve Címkék: hearthstone,

Közeledünk a végéhez.

Véghajrához érkezett a Descent of Dragons kiegészítő bemutatása – csütörtökön már kirotálódnak a wild lapok, 10-én pedig start!

Tyrande visszatér, a Wild lapok pedig végre nem keserítik tovább a standard metát – Patch infók

Addig is nézzük meg, hogy mely lapok jöttek az elmúlt időszakban!

Post image

Ízig vérig tech lappal állunk szemben, amire szükség is lesz: ha az ellenfélnél akad egy sárkány, akkor egy 8-8as lényt kapunk Rush képességgel…kicsit túlzásnak tűnik.

Post image

Aréna lapnak egyáltalán nem rossz, de akár több fantázia is lehet benne annál – főleg ha nem random az effekt, ami nem egyértelmű.

Post image

Keleseth ingyen? 0 manáért 2-2-t adni minionjainknak elég keményen hangzik, azonban cserébe egyel drágábbak lesznek. Ettől függetlenül jó eséllyel egy erős kártyával állunk szemben, azonban elég veszélyes a mechanika…

Post image

Szóra sem érdemes…de legalább vicces…mert az RNG vicces, ugye?

Post image

No ez már sokkal tetszetősebb: Handlockban elég kemény, ugyebár annyit lő, ahány lap van a kezünkben. 3 manáért 7-8 sebzés egyáltalán nem rossz (és minionba teszi mindezt, ettől értékes).

Két Druid lap is jött a fentin kívül:

Post image

Goru 7 manáért 5-10-es tauntot rak az asztalra (ami régi időkben jó volt, lásd Ancient of War), illetve a játék végéig 1-1-et ad pluszban a treantoknak. Ha tudunk a szinergiára építeni, kifejezetten erős lap!

A Treenforcements megadja ennek lehetőségét: vagy ad tauntot és 2 életet egy minionnak, vagy az asztalra rak egy 2-2-es treantot – ez utóbbi elég jó képesség 1 manáért.

Post image

Rég nem vagyunk már az Inspire idején…ez a lap késett röpke 3 évet, de egy tech lap sosem rossz a játékban.

A végére pedig egy igazán kreatív lap: Murozond the Infinite 8 manáért kijátszásakor kijátssza az összes lapot, melyet az ellenfél kirakott az előző körben! Jó időben elsütve (pl. egy Zul’jin után) ez bizony meccset hozhat…

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva