Counter Strike

Leiskolázta a mouz az egész mezőnyt, megnyerték az EPL 10. szezonját


Iszonyatosan kemények voltak a mostani versenyen.

A mousesports nyerte az ESL Pro League 10. szezonját, ezzel 250 000$-t tettek zsebre. Továbbá szereztek egy győzelmet, ami beleszámít az Intel Grand Slambe. Ha valaki elfelejtette volna, mi is az az Intel Grand Slam:

„A koncepció szerint, ha egy csapat egymást követő 10 versenyből 4-et megnyer, azonnal utalnak neki 1 millió dollárt! A kihívásba az IEM, az ESL One, az ESL Pro League döntők és a DreamHack Masters versenyek tartoznak bele. Ha 10 verseny után nincs olyan, aki 4-et nyert, megy tovább a versenyfutás és mindig a legutóbbi 10 eredmény számít.”

Jelenleg az Astralis, a mouz, az EG, a Liquid és a fnatic rendelkeznek egy-egy győzelemmel. A LAN döntőn szépen meneteltek, megverték az EG-t, majd óriási meglepetésre az Astralist is 2:1-re verték az elődöntőben. A másik ágról a fnatic jutott be, akik szintén nagyot mentek a versenyen, viszont a fináléban ők sem bírtak a megtáltosodott mouzzal. Mapot sem hoztak a svédek a döntőben. Infernón 16:11-re, Trainen 16:10-re, Mirage-on 16:11-re nyert a mouz. Emellett ropz, a mouz 19 éves játékosa is begyűjtötte élete első MVP címét.

forrás: hltv.org

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva