Counter Strike

A közönség segített az Astralisnak, Xyp9x megoldást ajánlott


Az EPL elődöntőjében adott hozzá a játékhoz a közönség.

A hétvégén zajlott az EPL 10. szezonjának a döntője, melyet Dániában, Odense-ben rendeztek meg. A hazai közönség előtt játszó Astralis az elődöntőig jutott, ahol a későbbi győztes, a mousesport búcsúztatta őket.

Leiskolázta a mouz az egész mezőnyt, megnyerték az EPL 10. szezonját

Bár az elődöntőben kikapott az Astralis, sokan úgy gondolják, a közönség segítette őket. Egy váratlan boostra próbálták felhívni a figyelmet, amit aztán Xyp9x és gla1ve közösen ki is iktattak:

Az eset után Dupreeh azt nyilatkozta, hogy azért a LAN-okon megtörténik az ilyen, akár flankeknél, vagy füstben való tunkolásoknál, esetleg gránátdobásnál. Tegnap pedig Xyp9x szólalt meg az ügyben, szerinte markáns különbség van a valós segítség, mint az A vagy B egyértelmű üvöltése, és az izgalom következtében való visongás között. Ami azért egyértelmű egy ilyen versenyen, az emberek nem azért látogatnak ki, hogy síri csendben végigüljenek egy ilyen kiélezett meccset.

Megoldást is ajánlott. Nem találta fel a spanyolviaszt, a szervezők korábban is éltek ezzel a lehetőséggel. Teljesen hangszigetelt konténerekre gondolt, amivel minden ilyen vitás esetet ki lehetne zárni. Megemlítette azt is, hogy ismeri a hátulütőket is. Rengeteg plusz költség merülhet fel ezzel kapcsolatban, továbbá a tűvédelmi és biztonsági előírásoknak is nehéz megfelelni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva