Counter Strike

A NiP és az Astralis jutott a felsőági döntőbe – BLAST Pro Global Final


Az első nap izgalmas meccseket hozott, nem is vártunk mást.

Az első mérkőzésen borult a papírforma, a második pedig aszerint jött! – így lehetne a legrövidebben jellemezni a BLAST Pro Global Final első napját. A versenyt élőben közvetítjük a hivatalos twitch csatornánkon, a mai nap 13:00-tól indul a NiP-Astralis találkozó, érdemes lesz velünk tartani!

A tornát a FaZe-NiP meccs nyitotta, ahol a BLAST pontok szerint papíron legerősebb FaZe, a papíron itt játszó leggyengébb csapatot kapta maga ellen. Ennek ellenére a NiP 2:0-ra le tudta győzni ellenfelét. Vertigón kezdődött a találkozó, a svédek saját mapja volt ez. A szoros félidő után 16:13-ra győztek, majd következett a FaZe választása, Mirage. Itt már csak 5 kört tudott hozni az első félidőben a sztármix, végül 16:7-re ez a map is a NiP ölében landolt. Számokban f0rest volt a legjobb, 2 pálya alatt 54 kill és 100 fölötti ADR igencsak erős, kiemelkedő formában játszott az “öreg”.

forrás: hltv.org

A nap második, és egyben utolsó meccse az Astralis-Liquid összecsapása volt. A két rivális csatáját ezúttal az Astralis nyerte, a Liquid legutóbb csak júniusban tudott a dánok ellen győzelmet aratni. Nuke-ot 16:12-re nyerte meg az Astralis, a saját mapjukat tehát kipihálhatták. Következett Inferno, ahol bár egy körrel szorosabb eredmény született, a 16-os szám ismét a dán csapat neve mellé került. dupreeh hozta a legerősebb számokat, a leggyengébbnek azonban nitr0 bizonyult, nagyon nem adta neki a játék.

forrás: hltv.org

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva