Overwatch

A TeamSpeak lett az Overwatch League hivatalos voice chat partnere


A TeamSpeak lett az Overwatch League voice chat programjának hivatalos szolgáltatója. A szerződést két évre írták alá, így a szoftvergyártó cég 2022-ig adhatja majd a versenyzők számára igen fontos háttérszolgáltatást.

A cég külön hangsúlyt fektet a profi liga igényeire, így fejlesztéseik során rendkívüli figyelmet kap az ultra alacsony késleltetés, a stabilitás és a játék közbeni hangminőség. A biztonságot – ahogyan a prémium minőséget -, már most biztosítják, az ehhez szükséges programot pedig alapjaitól írták újra.

„Az Overwatch League hivatalos partnerének lenni hatalmas lépést és globális elterjedést jelent a minőségi hangtechnológiának… Nagyon izgalmas egy új játékbéli kommunikációs alap kifejlesztése, együtt dolgozva a több ezer profival világszerte.” – nyilatkozta a TeamSpeak vezérigazgatója, Ian Bamford.

A TeamSpeak mostantól a színpadi technikát is lecseréli, így 2020-tól az eddigi analóg megoldásról áttérnek a teljes digitális formára.

„Az in-game kommunikáció rendkívül fontos, főleg a magasabb ligákban, ahol elengedhetetlen a jó minőség és az alacsony késés, mivel a gyors reagálás meghatározó lehet egy csapat győzelmében…Az, hogy a TeamSpeak lett a hivatalos Overwatch League partnerünk azt jelenti, hogy a játékosok a lehető legjobb minőséget kapják a meccsek alatt.” – mondta Pete Emminger, a Blizzard közvetítésekért felelős alelnöke.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva