Egyéb

Szárnyas Fejvadász a GoG-on!


A Westwood Studios-nak több, mára már klasszikussá érett retro játékot köszönhetünk, mint pl: a Command & Conqure-t, az Eye of the Beholder-t, a Dune-t, vagy a hírhedten nehéz The Lion King-et, de még az első Resident Evil készítéséből is kivették a részüket. Ilyen nevek közt aprónak tűnhet az egyetlen, 1997-ben kiadott Szárnyas Fejvadász játékadaptáció, pedig egy igen nagyszerű címet tisztelhetnek benne a klasszikus kalandjáték rajongók.

A játék csak közvetve kapcsolódik az 1982-as filmhez, amivel egyébként párhuzamosan játszódik: találkozhatunk ismerős arcokkal, ismerős helyszínekre látogathatunk, és itt is egy olyan fejvadászt alakítunk, mint amilyen a filmben Harrison Ford által alakított Deckard volt.

A mai naptól azok is kipróbálhatják, akiknek eddig nem volt szerencséje ehhez a nagyszerű címhez, ugyanis ScummVM munkájának köszönhetően felkerült a GoG rendszerébe, ahonnan most 10%-kal olcsóbban, kicsivel több mint 8 euróért (2600 forint) beszerezhető.

Aki szereti a klasszikus kalandjátékokat, akik szerelmesei a két filmnek, de ez valamiért kimaradt, az ne hezitáljon sokat! De azoknak is abszolút ajánlható cím, akik szeretik a jó játékokat vagy a sci-fi noire zsánerét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva