League of Legends

Egy magyar játékos vészesen közelít az 1000-es szint felé!


A cél az 1000-es szint elérése még idén, reméljük sikerül neki!

Amióta a League of Legends világában feloldották a korábbi, maximum 30-as szinthatárt, pár fanatikus szinte őrült módjára hajszolja a szinteket. Ezt pedig nem csak nemzetközi, de hazai viszonylatban is sokan űzik.

A 30-as szint feloldását követően 1,5 évig Anniewhere volt a legnagyobb szintű magyar játékos, amit pár hónapja vett át tőle MakariaGaming. Makaria nem titkolt célja, hogy nem csak hazánkban, de világszinten is minél nagyobb helyezést érjen el a ranglistán, és nem mellesleg még a 2019-es év vége előtt szeretné elérni a hőn áhított 1000-es szintet.

Ha egy picit nemzetközi vizekre evezünk, láthatjuk, hogy az EUW szerveren jelenleg Toucan Celeste az első a maga 2071-es szintjével, őt pedig Nolife Fynn követi a 2031-es eredményével. A játékosok természetesen aktívan használnak TP-növelőt, így tudnak ennyire gyorsan fejlődni.

Ugyan a League of Legends jutalmazási rendszere 500-as szintig terjed ki jelenleg, távoli tervek között van ennek a bővítése, csak a fejlesztők először megvárják, hogy több játékos legyen a maximális szint felett, hogy legyen értelme érdemben is beszélni erről a bővítésről. Addig azoknak, akik ezeket a lépcsőfokokat már átlépték, várniuk kell. Természetesen utólag megkapják majd ők is az újdonsült jutalmakat, de jelenleg az a keret jár 500-as szintnél, és ez az utolsó, amit a fenti képen is láthattok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva