Akciók

12 ingyen játék karácsonyra? Mutatjuk, hogyan szerezheted meg!


Az ilyen ünnepi akciók mindig megdobogtatják a játékosok szívét.

Egyre inkább úgy fest, hogy az Epic csapata mindent megtesz azért, hogy világszerte a gamerek kedvében járjon. Akik használják az Epic Games Launchert, azok tudják, hogy rendszeresen szoktak teljesen ingyen adott és örökre megtartható játékokkal kedveskedni, ami ezúttal se lesz másként, csak éppen minden nap kapunk majd egyet!

Az igazán különleges ünnepi akció ráadásul már december 19-én, azaz a mai nap 17 órától kezdetét veszi és egészen január elsejéig fog tartani. A gyors fejszámolók rájöhettek, hogy ez valójában 14 nap, de valószínűleg a szenteste és szilveszter lesz az a nap, amikor nem jár majd új játék – bár az is előfordulhat, hogy erre a két napra is tartogatnak valami jó kis meglepetést.

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan milyen játékokat lehet majd így megszerezni, de az eddig ingyen adott címekből kiindulva szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz okunk panaszra. A 12 játék beszerzéséhez csupán egy díjmentes regisztrációval elérhető Epic accountra van szükségünk, majd ezzel az áruházba, vagy éppen az Epic Launcherbe belépve pár kattintással rakhatjuk a gyűjteményünkbe az aktuálisan ingyenes címet, ami ezután örökre a miénk lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva