Gaming

A Red Dead Online is ünnepi frissítést kap


Ahogyan az összes online játéknál megszokhattuk, decemberben mindenki előáll a saját ünnepi tartalmával, amik legtöbb esetben karácsonyi háttér előtt kibontott ingyenes vagy könnyen megszerezhető tárgyakat jelent. Ez alól nem lehet kivétel a Red Dead Online sem, ahol szintén felbukkannak a karácsonyi tematikájú események, tárgyak és ajándékok.

A karakterek hóeséssel és a szalonokból kiszűrődő zongorahanggal kísérve karácsonyi dalokat énekelnek majd, hogy ezzel is hangulatosabban ugorhassunk bele a kifejezetten erre az alkalomra előkészített játékmódokba. A karácsonyi hangulat a Spoils of War, az Up in Smoke és az Overrun módokat érinti, a Playstation 4 tulajdonosok számára viszont ezen felül a Gun Rush, Make it Count és a Last Stand módokba is megérkezik, amik egészen január 6-ig lesznek elérhetőek.

Aki december 23 és 25 között bejelentkezik a játékba, kap egy karácsonyi ajándékot, ami tulajdonképpen bármit tartalmazhat majd. December 24-30, illetve december 31 és január 6 között (ilyenkor extra XP is jár majd) két eventen vehetünk részt, ahol szép pénzért cserébe össze kell gyűjtenünk pár „apróságot”.

Akik rendelkeznek Twitch Prime-al ezeken felül hozzájuthatnak még egy-két extra ajándékhoz, amiért nem kell mást tenniük, mint bejelentkezni és összecsatolni Twitch fiókjukat a Rockstar Social Clubbal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva