Akciók

Blizzard Holiday Sale, hogy ne unatkozz az ünnepek alatt


December második fele minden évben leginkább a karácsonyi leárazásokról szól, amiből nyilván az egyik legnagyobb cég, a Blizzard sem maradhat ki, akik – hogy véletlenül se unatkozzunk az ünnepek alatt – nagyszerű akciókkal bombázzák pénztárcáinkat. A leárazás január 6-ig tart majd, így érdemes minél előbb lecsapni rájuk. Az akciók:

  • World of Warcraft: Battle for Azeroth: a sima változathoz 50%-al olcsóbban lehet hozzájutni, az új játékosok pedig féláron kapják az első havi előfizetést, amivel mindkét változathoz, tehát a WoW Classichoz is hozzáférhetnek.
  • Hearthstone: kizárólag az ünnepek alatt elérhető Winter Veil Wonder Bundle csomagra lehet beruházni, ami tartalmazza az új druidát: Dame Hazerbarkot és a hozzá tartozó hátlapot, illetve minden eddig megjelent – öt – kiegészítőből bonthatnak 6-6 kártyacsomagot, összesen tehát 30-at.
  • Overwatch: a Standard -25%, a Legendary Edition -50%-kal karcsúsodott, a PC-s játékosok pedig 75%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a Legendary Upgrade-hez
  • Diablo 3: amellett, hogy féláras akciót kapott a Reaper of Souls kiegészítőt tartalmazó változat, az összes elérhető kiadás megkapta a saját akcióját, amit érdemes lehet csekkolni!
  • Starcraft Remastered és Starcraft II: a Remastered 33%-kal lett olcsóbb, amit követnek a Starcraft II kiegészítői egyenként -25%-kal, illetve az összes kieget tartalmazó Starcraft II Campain Collection Deluxe -33%-kal

Ne felejtsétek, az akciós árak január 6-ig érvényesek, azután az összes címet az eredeti árán tudjátok beszerezni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva