BoardGame

Előrendelhető a Cultisorm


Bejelentették, hogy előrendelhető a Cultistorm, az egyik legígéretesebb hazai fejlesztésű társasjáték. A kiadó Delta Vision közlése szerint a megjelenése “rejtett, váratlan”, de abból ítélve, hogy három városban, Budapesten, Szegeden és Debrecenben is sikeresen zajlottak a karácsony előtti héten tesztek, ez sokaknak nagyon kellemes meglepetés így karácsony előtt pár nappal.

A Kickstarteren csodálatosan futó, exkluzív kiadású, H.P. Lovecraft világán játszódó, kooperatív játékban a Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjei bőrébe bújhatunk a múlt század eleji Amerikában. Ijesztőre torzult emberek tűnnek föl Arkhamban, hogy sötét szertartásokkal idézzék meg a kozmikus térből-időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.

Egymás képességeire támaszkodva kell megakadályoznunk, hogy összegyűljenek, de ha mégis sikerül nekik, föl kell venni a harcot a Vének ellen, még mielőtt átlépnének a mi világunkba. Hasznos tárgyak után kutathatva a helyiek segítségét érdemes kérnünk, hogy ősi tudásokat szerezzünk. Állandó kommunikálnunk kell, meg stratégiában gondolkodni.

 

Társasok Mikulásra 5000 forintig

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva