Counter Strike

Ha még nem láttad az EPICENTER intróját, gyorsan pótold be!


Playoffhoz érkezett az év utolsó, nagy neveket felsorakoztató CS:GO versenye, az EPICENTER. Az Epic Esports Events pedig nem tette alacsonyra a lécet.

Napjainkra már jól bevett szokás, hogy a CS:GO versenyek play-off szakaszát egy ceremónia keretein belül nyitják meg. Ennek egyik nagy sikerkovácsa az a RFRSH Entertainment, azaz a Blast versenysorozat főszervezője. Ez utóbbit 2019-ben már harmadik éve közvetítettük, az idei év utolsó állomására múlt héten került sor, Bahreinben.

Indul a BLAST PRO GLOBAL FINAL döntője, az év utolsó előtti nagyversenye!

RFRSH számtalan újítást hozott már a versenyszervezés, és a közvetítések világába, ezek közül az egyik legkiemelkedőbb a nyitóceremónia, és annak színvonala. Nem egyszerű megütni a szintet, ám a jelenleg zajló EPICENTER főszervezője, az Epic Esports Events megpróbálkozott vele.

Mi az, hogy! A play-off előtt tartott megnyitó, s különösen az annak előfutárául szolgáló intro, simán felveszi a kesztyűt!

Klasszikus visszaszámlálással kezdődik, majd három graffiti (coldzera, olof, s1mple) háttértörténetét követően Jame fogad minket Dust 2 B lerakóján, végül a résztvevő csapatokat kapjuk meg. Persze ha csak ennyi lenne az egész, akkor nem emelnénk a szemöldökünket, de a 3 perces videó során minden a helyén van.

A zene, az animációk, a különböző effektek: mindez egy egészen egyedi köntösben, sajátos editeléssel tálalva.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva