R6

Íme a legjobb támadó operátorok kezdőknek


Egy olyan játékban, ahol random jönnek a hatalmas, összetett pályák, nagy hangsúly van a taktikán, tele van gyilkos kütyüvel. Még azoknak is meggyűlhet vele a baja, akik jól ismerik a lövöldözős játékokat, így nem árt, ha az elején a karakter nem olyan bonyolult.

Thermite
A megerősített falakat szinte sehogy sem lehet lerombolni, Thermite pont ebben jeleskedik. Rajta kívül csak Hibana képes erre, eléggé ajánlatos az egyiküket kiválasztani. Thermite viszont az olcsóbb karakterek közé tartozik, könnyű használni az 556XI nevű fegyverét és kettes gyorsasággal és páncéllal rendelkezik.

Thatcher
A kütyük megkeserítik az ember életét, amikor be akar hatolni valahova, Thatcher ezeket iktatja ki. Ennek elég egyszerű a módja, különleges gránátokat használ, amelyek egy bizonyos rádiuszban kiiktatnak minden kütyüt.

Sledge
Az ő kütyüje egy jó nagy kalapács, amivel el tud pusztítani barikádokat, és ellenséges kütyüket, például golyóálló kamerákat. Ezen kívül egy ütéssel elég nagy lyukat ver a falba, hogy át lehessen mászni ott, két ütés után egy pajzsos kolléga is simán átfér rajta.

Ash
Ugyanazt csinálja, mint Sledge, csak távolról, ezen kívül pedig elég fürge, így ideális karakter arra, hogy megölje az első ellenséget. A fegyverei is elég jók, mind az R4-C, mind a G36C jól használható.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva