BoardGame

Bújj a tüntetők bőrébe és mentsd meg Hongkongot a kínai elnyomástól!


Egészen elképesztő, hogy az idén tavasszal kezdődött, súlyos hongkongi zavargásokat lejátszhatóvá tevő társasjátékra máris gyűjtik a pénzt a Kickstarteren, mit gyűjtik, négyszer annyit gyűjtöttek már, mint amennyit kitűztek, 10 ezer helyett 40 ezret!

Mint írják: Bújj a tüntetők bőrébe, és mentsd meg a várost! Vagyis a város akkor menekül meg, ha a tüntetők mellé állsz, és nem akkor, ha az erőszakos és véreskezű kínai diktatúra oldalára. Nos, nagyjából az egész világ így gondolja, úgyhogy a nagy Kickstarter-siker egyáltalán nem meglepő; és szerintünk még sokkal nagyobb is lesz, mert egészen január 8-ig, tehát még két és fél hétig tart a kampánya.

Zseniális pr, egészen biztosak vagyunk benne, hogy az elnyomó kínai központi hatalom által megtámadott városból jött az ötlet, mint olyan lehetőség, amivel hírt vihetnek küzdelmükről, és pozitívan befolyásolhatják a róluk kialakított képet. A játék kistáblás, szépen kidolgozott figurák vannak benne, a könnygázas rendőrök könnygázát meg ilyen kis pamacskákkal mutatják.

 

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

 

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva