Counter Strike

Kemény küzdelem után végül a Vitality legyőzte a mousesports csapatát – EPICENTER 2019


Két hete még a mouz verte porrá a világot, ezúttal alulmaradtak a fináléban.

A mousesports az év vége felé nagyon jó formában volt. Zsinórban a negyedik döntőjüket készültek lejátszani tegnap este Moszkvában, az EPICENTER 2019-en. Előtte 2 héttel óriásit mentek az EPL 10. szezonjának döntőjén, ahol mindenkit szétaláztak.

Leiskolázta a mouz az egész mezőnyt, megnyerték az EPL 10. szezonját

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a mostani mezőny gyengébb, mint az EPL-es. Kevés nagy név jött el az EPICENTER-re, a verseny viszont így is baromi izgalmas volt. Ezúttal a francia Vitality jutott a döntőbe a mouz ellen, ahol a várakozásokkal szemben a franciák kerültek ki győztesként a párharcból. Akcióból nem volt hiány, szoros pályákat játszottak a csapatok.

Az első mapot a franciák pickelték, Infernóra esett a választásuk. Miután egy 8:7-es és egy 7:8-as félidő született, egyből hosszabbításra is ment a verseny, amit már könnyedén megnyert a mouz. Következett Mirage, az európai mix választása, ahol szintén 7:8 lett az első félidő vége, ám a Vitality nem hagyta meg a lehetőséget ellenfelének, hogy 2:0-ra győzzön, így 16:12-re megnyerte Mirage-t. Innen a decider Nuke-ra indultak a csapatok, ahol már elfogyott a mousesports ereje. 10:5-re nyerte az első halfot a Vitality, és a mouz a második félidőben sem tudott csodát tenni, 16:9-re behúzták a döntő mapot a franciák.

Szépen álltak fel 0:1-ről, az MVP címet pedig ZywOo nyerte, bár ebben sok meglepő úgy vélem nincs. Főleg, ha megnézzük a számokat, tipikus ZywOo-s meccs. Ahol ő játszik, ott nehéz másoknak kitűnni a statisztikákkal:

forrás: hltv.org

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva