Gaming

5 karácsonyi játék, ami megédesíti az ünnepet!


Egy igazi gamer megadja a módját az ünneplésnek.

Rutinból már régen visszaállítottad pár kilóval a mérleget, túl vagy a családi ajándékozásokon és már annyi kaját tömtél magadba, mint amennyit nem szégyellsz? Akkor éppen ideje játszani egy kicsit!

Legutóbb ugyebár adtunk pár ötletet arra, hogy az elmúlt évtized játékai közül melyikeket nézd meg magadnak, illetve azt is megmutattuk, hogy idén milyen téli játékvásárokon érdemes beszerezni a kiszemelt címeket. Most pedig azt mutatjuk meg, hogy mik azok a játékok, amikkel tartalmasan szórakozva töltheted el az ünnepi időszakot!

1.) The Elder Scrolls V: Skyrim

A Bethesda nyílt világú akció-szerepjátéka tipikusan az a klasszikus, amit minden valamire való játékosnak legalább egyszer ki kell próbálnia. A semmi máshoz nem fogható hangulata és egyedi látványvilága szinte azonnal rabul ejt, ráadásul csupán pár küldetés teljesítése után azt fogod észrevenni, hogy szinte elillant jó pár óra a napból. Ha a főküldetésekre fókuszálsz, akkor akár 33 óra alatt végezhetsz vele, de ha rendesen elmerülsz a világában és a mellékküldetéseket is kimaxolod, úgy több mint 100 óra is lehet a játékidő.

2.) Batman Arkham Origins

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy mennyire szuper lenne Batman bőrébe bújni? Akkor eljött az idő, hiszen az Arkham Origins megad mindent neked, amire a DC hőseként számítanál. Az éj sötétjében történő lopakodásokat, nyomozásokkal tarkított küldetéseket és egy olyan harcrendszert, ami a sok bunyó után sem válik unalmassá. Mindez egy hatalmas, könnyen bejárható Gotham Cityben, ahol szabadon döntheted el, hogy éppen milyen hőstettet szeretnél végrehajtani. Hát kell ennél több?

3.) Dead Rising 4

Az ünnepek alatt néha mindenkivel megesik, hogy szüksége van a felgyülemlett feszültség levezetésére. Ha a lehető legőrültebb formában szeretnénk ezt megtenni, akkor keresve se találhatnánk jobbat a kreatív zombihentelés királyának számító Dead Rising 4-nél, ami valami olyan elmebeteg humorral van megáldva, hogy több ponton is könnyezni lehet rajta a nevetéstől. “Csupán” 10 órát kell a főhős, Frank West társaságában töltenetek ahhoz, hogy erről megbizonyosodhassatok.

4.) Call of Duty: WWII

Mivel mással tölhetnénk legjobban az időnket, mint az utóbbi idők egyik legjobban sikerült Call of Duty részével? Az Activision két éve hallgatott a rajongókra és a Sledgehammer Games fejlesztőcsapatával együtt dolgozva újra visszarepítettek minket a második világháborúba. Bár az egyjátékos kampány akár 6 óra alatt is kivihető, felettébb hangulatosra sikeredett, a többjátékos küzdelmek pedig hosszú órákra képesek lekötni az FPS-ek kedvelőit, akár a hagyományos játékmódokat, akár a zombis kooperatív mókákat preferáljuk.

5.) Celeste

Mostanság egyre több játékipari nagyágyú szájából hangzik el, hogy a valódi kreativitást az indie játékok között kell keresni. Matt Thornson játéka láttán ezzel mi is csak egyetérteni tudunk, miközben a Celeste sokszor hatalmas koncentrációt és türelmet igényel a játékosok részéről. Lényegében egy hegymászós platformjáték, ahol folyamatosan egyre nehezedő pályarészeken mutathatjuk meg rátermettségünket. A 8-9 óra játékidőt mindenképpen érdemes rászánni, hiszen egy igazán szívbemarkoló történet tárul elénk. Ráadásul a játék ma 17 óráig az Epic Store-ból ingyen beszerezhető!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva