Gaming

A Half-Life felújított változata korai hozzáférést kapott


A Black Mesa lassan, de biztosan eléri végleges formáját.

Mindig nagyszerű látni, amikor rajongók gondolnak egy nagyot és olyan projektet valósítanak meg, amiben temérdek játékos is örömét leli. Így szokott ez lenni az amúgy hatalmas falatnak számító magyarításos akcióknál, de akkor is, amikor egy régi klasszikust próbálnak meg a kor igényeihez igazodva felújítani.

Utóbbira vállalkozott a Crowbar Collective csapata, akik már jó pár éve munkálkodnak a legendás Half-Life újragondolásán. Mindezt a sokak által jól ismert Source motorra való átültetéssel kívánják megtenni és úgy néz ki, hogy lassan a végére is érnek, hiszen december eleje óta már játszható a teljes felújított történet bétaváltozata.

Frissen érkezett viszont a karácsonyi örömhír, hogy a Black Mesa megkapta korai hozzáférésű változatát, így gyakorlatilag a teljes történetet bárki végigtolhatja, aki akciós áron lecsap rá. A csapat persze ezerrel azon dolgozik, hogy minél hamarabb megérkezzen az 1.0-ás változat, de addig is érdemes ránézni a játékra, hiszen ezúttal sosem látott látványvilággal vár minket a Half-Life univerzuma.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva