Tech

Íme a 3 szerintünk legjobb egér a LoL szerelmeseinek!


A komoly játékhoz komoly és egyúttal profi eszközök is kellenek, amik megbízható társként segítenek téged a meccsek alatt. Éppen ezért összeszedtük most nektek azokat az egereket, amiket ha bezsákoltok, akkor lényegesen jobb játékélményben lehet részetek.

A tökéletes egeret megtalálni azonban egyáltalán nem egyszerű, hiszen több szempontnak is meg kell felelnie. Például jól illeszkedjen a kezedbe, azaz kellően ergonómikus legyen a kialakítása, a megfelelő sebességel csússzon az egérpadon, pontos legyen és tegye a dolgát a legizzasztóbb helyzetekben is. Nézzük is meg, hogy ezek alapján melyik egerek kerültek a képzeletbeli dobogóra!

1.) Logitech G903

Többek közt 12 000 DPI-vel vár, bal- és jobbkezesként egyaránt használható, optikai szenzorral dolgozik és 11 gomb található rajta, ami bőven elegendő lesz a legkeményebb meccsek alatt is. Ráadásul rendkívül könnyű, egyszerűen a kezedbe simul és ha szeretnéd, használhatod vezetékesen is.

2.) Finalmouse ULTRALIGHT PRO

Ha az a játékos vagy, aki a mai napig akár több mint tíz órát is képes egyhuzamban letolni, akkor a Finalmouse ULTRALIGHT PRO beszerzésén érdemes elgondolkodnod. Gyakorlatilag az egyik legkönnyebb egér, ami nem csak rendkívül barátságos árcédulával rendelkezik, hanem annyira kényelmes, hogy temérdek meccs után sem válik kényelmetlenné. Másik nagy előnye, hogy mellőzi a felesleges csicsás megoldásukat, hiszen letisztult dizájnnal próbál minél több játékost meggyőzni magának. Ugyanakkor bár sok gomb nincs rajta, a DPI-t könnyedén lehet variálni vele.

3.) Razer DeathAdder Elite

Amennyiben csak a legjobb egérrel vagy hajlandó beérni, akkor válaszd a Razer rágcsálóját, ami minden szempontból kiváló választás lehet. A már-már ikonikussá váló egér 16 000 DPI-vel érkezik és egyszerűen annyira jó, hogy rengeteg esportoló és streamer ezt nyüstöli, –például az öreg Faker is. Nem mellesleg az eszköz érzékenysége rendkívül jól kalibrálható, az egyik legjobb szenzor került bele, és mind az alakja, mind pedig a gombjai elképesztően kényelmes használatot biztosítanak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva