BoardGame

Szavazz az év legjobb kártyajátékára!


A Vagabund Kiadó (melynek Chachapoya nevű, szép és izgalmas, Indiana Jones-os játékáról már írtunk) 2016 óta minden év végén meghirdeti az Év kártyajátéka díj közönségszavazását. Az elsőt három éve a 7 Csoda Párbaj nyerte, a második a Királyi áru, harmadik pedig a Port Royal lett. ’17-ben Eladlak!, Hanamikoji, Schotten Totten volt a sorrend, aztán tavaly A kereskedők völgye győzött, a Bali és a The Mind előtt.

Alább az idei három jelölt a tényleg nagyon 2019-es erős mezőnyből. Szavazni itt lehet, ami egy Facebook-poszt – a Vagabund azt kéri, hogy ha nem ismered a játékokat, és igazából nem tudsz szavazni, csak egy sima lájkot nyomj erre a posztra.

  • Ha pedig az Arborétumra szavaznál, nyomd a szívecskés reakciógombot!
    Gyors és gyönyörű játék, a feladatunk, hogy sétaútvonalat építsünk a saját arborétumunkban, komoly döntési helyzetekben helytállva,

  • Ha az Igenre, nyomd a nevetős reakciógombot!
    Vidám, ismerkedős játék, a kártyákon lévő kérdésekre igent vagy nemet válaszolhatunk, de titokban, aztán tippelni kell egymás válaszaira, amivel megismerhetjük egymást.

  • Ha a Fesztávra, nyomd a hűhás reakciógombot!
    Az év legnagyobb társasjáték-durranása, ami – meglepő vagy nem – valójában egy kártyajáték, és akkora durranás, hogy ha karácsony előtt pár héttel rendelted volna meg, akkor is legjobb esetben is csak január végére kaphattad volna meg.

A szavazók között 3 Vagabund-játékot sorsolnak ki, melyet a nyertes zsabadon választhat a kiadó kínálatából. A szavazást december 30-án, hétfőn éjfélkor zárják. A részletes és hivatalos játékszabályzat itt olvasható.

 

Ticket to Ride: New York – Mit játsszunk?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva