League of Legends

4 hős, aki több mint 1500 napja kapta utolsó kinézetét


Van négy olyan hős, akik már 1500 napja nem kaptak új kinézetet a fejlesztőktől.

A Riot Games nem titkolja, annak a hősnek készítenek gyakran kinézetet, akik épp népszerűek. Természetesen itt nem elegendő 1-2 hétig vagy hónapig népszerűnek lenni, olyan kőkemény rajongótáborra van szükség, mint amilyen Luxnak van.

Az interneten az “idők kezdete óta” kering egy táblázat, ahol nyomon lehet követni, hogy melyik hős hány napja kapta meg utolsó hőskinézetét. Az eredmény meglepő, ugyanis van négy hős, aki több mint 1500 napja nem kapott új kinézetet. Nézzük kik is ők, és pontosan hány napról is beszélünk.

4. Rek’Sai – 1647 nap

A Pool Party Rek’Sai volt az utolsó kinézet, amit kapott, és ennek már 1647 napja. Az eddigi statisztikái és hőskinézetei alapján átlagosan 921 naponta kellene új kinézetet kapnia, de úgy látszik a fejlesztők még várnak vele kapcsolatban.

3. Mordekaiser – 1683 nap

Átdolgozás ide vagy oda, Mordekaiser bronzérmes ezen a listán. A régi Morde ugyanis oly annyira népszerűtlen és bugos volt, hogy nem adtak neki újat, az átdolgozást követően pedig még helyenként a megfelelő erőegyensúlyt keresik a hős számára. Majd ha azt követően, hogy ez meglesz is népszerű marad, talán jöhet a kinézet. Utolsó kinézete a King of Clubs Mordekaiser volt.

1-2. Skarner & Xerath – 1707 nap

Xerath és Skarner már több mint 1700 napja várja, hogy új kinézetet kaphasson. A Guardian of the Sands családban kapták utolsó kinézetüket, mely 2015. április 26-án volt. Igen, ők ilyen rég várnak már. Mindenesetre holtversenyben övéjük az ezüst és aranyérem egyaránt.

Mind a négy hős utoljára 2015-ben kapott hőskinézetet. Az őket követő, szintén régóta várakozó hősök már mind 2016-ban kapták az utolsókat. Így reméljük, hogy 2020 szerencsésebb lesz ezen négyes számára, és hamarosan láthatunk újdonsült kinézeteket is hozzájuk.

Ti milyen kinézetet tudnátok elképzelni a hősök számára?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva