Gaming

5 januári játék, amire érdemes odafigyelned


Az új év első hónapja is ígéretes címekkel indul. Mutatjuk, hogy miért!

A játékipar egyik sajátossága, hogy általában az év első hónapjaiban ritkán érkeznek igazán nagy játékok. 2020 viszont ilyen szempontból már biztosan más lesz, hiszen már januárban lesznek olyan alkotások, amiket megéri figyelemmel követni.

1.) The Walking Dead: Saints and Sinners (január 23.)

Az FPS-ek kedvelői már előre dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Walking Dead egy 15 órás játékidővel kecsegtető VR-alkotásként tér fog visszatérni. Nagyszerű látványvilágra, megnyerő hangulatra és persze, rengeteg izzasztó pillanatra biztosan számítunk New Orleans virtuális utcáin, amit a Skydance Interactive csapata hoz el nekünk.

2.) Monster Hunter World: Iceborne (január 9.)

A Capcom legendás akció-szerepjátéka végre PC-n is megkapja a tartalmakkal alaposan megpakolt kiegészítőjét, amivel olyan 36 (!) órát vígan el lehet majd tölteni. Természetesen érkeznek vele új szörnyetegek, fegyverek, felszerelések, vadiúj területek és kihívások, valamint az egyjátékos mellett az online kooperatív mód is, ha szeretnénk egyik barátunkkal közösen folytatni az epikus szörnyvadászatot.

3.) Journey to the Savage Planet (január 28.)

Egy igazán ígéretes, kooperatív kalandjáték érkezik a Journey to the Savage Planettel, ami első ránézésre a No Man’s Sky és az Outer Worlds szerelemgyerekének tekinthető. A készítők ígérete szerint egy földönkívüliekkel, valamint furcsa és gyönyörű teremtményekkel teli világ fog elénk tárulni, ahol asztronautaként teljesen szabadon fedezhetjük majd fel ezt a nem mindennapi univerzumot.

4.) Dragon Ball Z: Kakarot (január 17.)

A nagysikerű FighterZ után igazán érdekes koncepcióval folytatódik a Dragon Ball széria, hiszen ezúttal egy nagyszabású szerepjátékot fogunk kapni, amiben megismerhetjük Goku epikus történetét. Látványos harcokban biztosan nem lesz hiány, de mellette azért kapunk karakterfejlesztési lehetőségeket, rombolható harctereket és a főküldetések mellett számtalan mellékküldetést is.

5.) Warcraft 3: Reforged (január 28.)

A Blizzard hatalmas mosolyt csalt az arcunkra, amikor bejelentette, hogy felújított formában hozza vissza a Warcraft 3: Reign of Chaost és a hozzá tartozó The Frozen Throne kiegészítőt. Bár a béta alatt még nagyon sok funkciót nem lehetett elérni, az már biztos, hogy a megjelenés napján újra bele fogunk vágni az örök klasszikus egyjátékos kampányba. Utána pedig jöhet a multi, ahol reményeink szerint minél több játékossal találkozhatunk és sok, nagyszerű mérkőzésben lehet részünk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva