Counter Strike

Ezek lettek 2019 legjobb Steames játékai!


A Valve ismét megosztotta velünk, hogy miket szeretett a legtöbb játékos.  

Rutinos játékosok pontosan tudják, hogy a Valve részéről év végén két dologra biztosan lehet számítani: a téli vásárra és arra, hogy megosztják velünk, hogy mik voltak a Steam legjobbjai. Így van ez most is, hiszen összesen 5 kategóriába gyűjtötték össze azokat a címeket, amik méltán kivívták mind a játékosok, mind pedig sok esetben a gamersajtó elismérését. Lássuk is őket!

LEGKELENDŐBBEK

Ebben a kategóriába valami elképesztően sok játékot sikerült belezsúfolni, hiszen eladás tekintetében még különböző alcsoportokba (bronz, ezüst, arany és platina) is be lettek osztva. A platformon legnagyobb bevételeket produkáló alkotások között nem nagyon vannak meglepetések, hiszen itt van a CS:GO, a Rainbow Six: Siege, a DotA 2, a PUBG, a GTA V, a Destiny 2 és a Warframe is, de szépen beküzdött magát a legjobbak közé a Sekiro, a Monster Hunter World, a Civilization VI, a Total War Three Kingdoms és az Elder Scrolls Online.

LEGJOBB ÚJ JÁTÉKOK

Arra sokan számíthattak, hogy végül a Sekiro, a Destiny 2 és az új Total War is itt lesz, de legalább ennyire örültünk annak, hogy a Star Wars Jedi Fallen Order, a Remnant From the Ashes, a HALO Master Chief Collection, a Code Vein, a Devil May Cry 5, a Planet Zoo, a Mordhau és a Red Dead Redemption 2 is helyet kapott a legjobbak között.

LEGJOBB EARLY ACCESSBŐL KILÉPŐK

Szerencsére vannak játékok, akik a DayZ-vel ellentétben relatíve gyorsan képesek kilépni a korai hozzáférésű fázisból, miközben annyit fejlődnek, hogy még több játékos megkedveli őket. Idén ezeket is több alkategóriába sorolta a Valve, de a legjobbak között már tutira ott van a Ring of Elysium, a They Are Billions, az Astroneer, a Hunt: Showdown, a Battalion és az Oxygen Not Included is.

LEGNÉPSZERŰBB VR JÁTÉKOK

Bár sokan temették már eddig a VR-t, köszöni szépen él és virul, bár iparági szereplők szerint jövőre fog eldőlni a sorsa igazán. Addig is örüljünk annak, hogy temérdek jó címet sikerült idén összehozni, amik közül a legjobbak között ott figyel a Skyrim VR, a Fallout 4 VR, a Pavlov, a Blade & Sorcery, az Arizona Sunshine, a GORN, a Superhot VR és természetesen a Beat Saber.

LEGTÖBB EGYIDEJŰ JÁTÉKOSSAL RENDELKEZŐK

Az utolsó kategóriában is szép számmal vannak alcsoportok, viszont a topba csak valóban a legnagyobb alkotások kerülhettek be. Több mint 100 ezer egyidejű játékossal büszkélkedhetett a DotA 2, a GTA V, a PUBG, a DotA Underlords, a CSGO, a Total War Three Kingdoms, a Rainbow Six Siege, a Sekiro, a Destiny 2, a Warframe, a HALO Master Chief Collection és még a Path of Exile.

Nektek melyik volt az idei kedvencetek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva