Counter Strike

Második magyarként gejmzilla is kvalifikálhat az FPL-be!


Korábban magyar játékos az FPL-ben legfeljebb meghívásos alapon szerepelt. Aztán novemberben jött Aaron, és az FPL-Challengerben nyújtott remek teljesítményével bejutott a legjobbak közé. Most a félig magyar, félig albán nemzetiségű gejmzilla követheti.

GG WP! Aaron bejutott a világ legjobbjai közé, kvalifikált az FPL-be!

Aaron a decemberi hónapot már az FPL-ben kezdte meg, jelenleg a 32. helyen vitézkedik, 25 győzelemmel és 31 vereséggel. Ötvenhat mérkőzésével a 102 fős mezőny (jelenleg ennyien rendelkeznek legalább 1 meccsel) aktívabb feléhez tartozik, nála csak 13-an játszottak többet.

A Salamander játékosa ITT streamelni is szokott!

Ami azonban magyar szemszögből most a legfontosabb: gejmzilla is a bejutás kapujában van!

Az év első felét a Budapest Five-ban töltő játékos több helyen is feltűnt az elmúlt hónapok során. Játszott a DeadFox nevével is fémjelzett GIWU-ban, döntőzött a zágrábi Adria League LAN-on a uNiQUE csapatával, legutóbb pedig a RES liga csoportkörében tűnt fel, mint a Salamander beugrója.

kolor és gejmzilla is ACE CLUTCH-olt tegnap – RES CS:GO

Gejmzilla – a december 28-ai állapot szerint – 2009 ponttal első az FPL-C-ben. Őt 219 pontos lemaradással követi az ukrán fear, aki legutóbb a Na’Vi Junior csapatában játszott. Aaron-nak 1941 pont is elég volt a bejutáshoz, így joggal remélhetjük, hogy meglesz a második magyar, aki kvalifikáció útján jut be az FPL-be.

Egyébként utóbbi ligát most éppen a török imoRRR vezeti, de mögötte csak 33 ponttal van lemaradva a bolgár REDSTAR. Mindketten nyertek már FPL-t, előbbi májusban, utóbbi pedig pont a múlt havit tudta behúzni.

Bízzunk benne, hogy gejmzilla tartja pozícióját, és az új esztendőben már két magyarnak is szurkolhatunk a Faceit Pro League-ben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva