League of Legends

24 évesen elhunyt a League of Legends egyik profi játékosa


A közösség értetlenül áll a történtek előtt.

Mi is megdöbbenéssel olvastuk a ma reggeli hírt, hogy az LCS első női játékosa 24 évesen eltávozott közülünk. Az 1995-ös születésű Maria ‘Remilia’ Creveling profi karrierjét még 2013-ban kezdte a Curse Academy support játékosaként, majd az Észak-amerikai Challenger Series-nek hála 2015 elején csatlakozott a Misfits csapatához.

A gárda ugyan rebrandelésen esett át és így Renegades néven futott tovább, de még az átalakítási folyamat se állította meg őket abban, hogy 2015 nyarán behúzzák az NA CS nyári rájátszását. Ezzel Remiliáék biztosították helyüket az LCS következő szezonjára, ami sajnálatos módon nem hozta a várt eredményt neki, hiszen a gyenge teljesítménye miatt kikerült a kezdőcsapatból.

Az LCS első profi női játékosánál ráadásul egészségügyi problémák is felléptek, amik nehezítették a visszatérését. Szerencsére kis pihenőt követően azonban újra talpra állt és vadiúj csapatot szerezve magának (Kaos Latin Gamers) már a 2017-es szezonra készült. Egy elkerülhetetlen műtét miatt viszont véglegesen búcsút kellett intenie a profi karriernek, így legutoljára a Twitch Rivals Team Draft versenyén láthattuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva