Gaming

,,Ha vesztek, kiosztok 500 subot!” – A hétvége legjobb klippjei


Erős felhozatal mellett, szigorúan szubjektíven megközelítve, a következő három klippet gyűjtöttem össze a mai, és a tegnapi napról.

Harmadik helyezettünk Kripparian, az egyik legismertebb Hearthstone streamer (1.3 millió követő), aki a GeoGuessr játékban pár másodperc alatt rábökte, hogy Románia látható a képen. A nézők meghökkenését követően csak ennyit mondott: “Tudjátok, honnan tudtam? Minden pénzüket a kapukra költik”.

Persze Kripp számára nem ismeretlen az ország, hiszen ő maga is kanadai-román kettős állampolgár – Octavian Morosan néven, Szucsáva városában látta meg a napvilágot. Fun fact: ha elég szemfülesek vagytok, akkor egy-két ,,Hungary” tippet is kiszúrtok a chaten.

Második helyen AbdouTooBeasty (70 ezer követő), aki éppen a nézőivel beszélgetett, mikor megkapta a következő kérdést: ,,Te fekete vagy?” A streamert ez látszólag nem érintette mélyen, nem is mondott semmit – ,,válasza” elég stílusosra sikeredett.

Mizkif (295 ezer követő) viszont mindent vitt, mikor a Raid: Shadow Legends-szel játszva azt mondta, ha veszít, kioszt 500 subot. Két másodperccel később mindhárom karakterét porig égette a sárkány, ő pedig tartotta a szavát, és bár félig saját zsebből, de sok száz új feliratkozóra tett szert.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva