Gaming

5 VR játék, amit neked is ki kell próbálnod!


Bár még mindig nem olcsó mulatság, azért megéri beruházni a virtuális valóságra.

A virtuális valóság kétségkívül hatalmas szórakozás, ami még akkor is igaz, ha nem csak egy valóban erős gép, hanem egy igényeinkhez passzoló, kényelmes VR headset is kell hozzá. Ha pedig ezek megvannak, már semmi se állíthat meg attól, hogy nagyszerű játékokkal töltsük az időt. Most ehhez adunk pár tippet nektek!

1.) Beat Saber

Ha mindig szerettél volna egy jedi bőrébe bújni és nem fáradsz már attól el, ha félpercet kell szaladni a buszra, akkor a Beat Sabert neked találták ki! Amire biztosan szükséged lesz hozzá: nagyfokú koncentráció, szuper reflexek, hajlékonyság, találékonyság és persze, egy kis állóképesség is, ugyanis a húzósabb pályák alaposan meg tudják izzasztani az embert. Ráadásul haverokkal egybeverődve kiváló program!

2.) Pistol Whip

Természetesen VR-ban is vannak olyan lövöldözős játékok, amik a Superhot és a klasszikus, játékpisztolyos Time Crisis/ The House of the Dead hangulatát képesek rendkívül jól megidézni. Ha bírod a ritmusra épülő címeket és FPS-ekben is otthonosan mozogsz, akkor ezzel nem lőhetsz mellé!

3.) The Climb

Úgy érzed, hogy már falra mászol az unalomtól? Akkor próbáld ki a Crytek sziklamászós játékát, ahol falmászásos erőlködés nélkül juthatsz el a világ tetejére! A The Climb egy olyan élmény, amit minden VR-játékosnak át kell legalább egyszer élnie, viszont, ha tériszonyod van, akkor csak óvatosan nézz lefelé!

4.) Arizona Sunshine

Te is azok közé tartozol, akik egész egyszerűen képtelenek megunni a zombihentelős címeket? Akkor az Arizona Sunshine-nal biztosan jól fogsz szórakozni, hiszen megvan benne minden, ami egy vérbeli FPS-túlélőjátékhoz szükséges. Miután végigjátszottad, két dolog történhet: újra előveszed a Walking Dead szériát, vagy elutazol Amerikába és cowboynak állsz!

5.) Skyrim VR

A tíz ujjunk lassan kevés lesz ahhoz, hogy megszámoljuk, összesen hány változata jött már ki a The Elder Scrolls V: Skyrim-nak, viszont a VR verzió pontosan olyan, ami miatt érdemes újra elővenni a Bethesda legendás játékát. A játékélmény garantált, de mégis picit más, hiszen a virtuális valóságban való szemlélődések és irányítási lehetőségek egy új oldalát mutatják meg az egyik kedvenc univerzumunknak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva