League of Legends

Éld át újra az LCK legnagyobb pillanatait!


Nagyszerű újoncok és az SKT T1 csapata uralta a 2019-es szezont.

A profi League of Legends játékosok többsége egyetért abban, hogy 2019-ben a legjobban balanszolt és egyben a legnehezebb szezonon vagyunk túl az LCK-ban. Nézzük is meg, hogy milyen emlékezetes pillanatokat produkáltak a koreai bajnokság szereplői!

1.) Az LCK vérfrissítése

A bajnokság tavaszi fordulójának utolsó hetében valami igazán váratlan történt, hiszen egyik pillanatról a másikra megjelent Bae ‘Bang’ Jun-Sik a T1 és az Afreeca Freecs meccs előtti pillanatokban. Mint ismeretes, Bang négy éven keresztül volt a csapat ADC-je és Wolf legendás párja az alsó ösvényen, ráadásul vele együtt számtalan versenyt sikerült behúzniuk – például kétszer is a világbajnoki címet.

2.) Így kell nyerni Griffin módra

A Spring Split hetedik hetében csapott össze a Griffin és a T1 az első hely megszerzéséért. 2-2-es állásnál, egy elképesztően kiélezett meccsen a T1 csapata gondolt egy nagyot és a 34. percnél nekiment a Baronnak, amire szemfüles ellenfele nem a már megszokott védekezéssel reagált, hanem egy backdoor támadás mellett döntött. És milyen jól tette!

3.) Faker hatodik érzéke akcióban

Minden kétséget kizáróan biztosak lehetünk abban, hogy Faker továbbra is a világ egyik, hanem a legjobb játékosa. Ha megnézitek a fenti végigjátszást, ti is láthatjátok, hogy milyen elképesztő előrelátó tud lenni, amivel nem csak a halált tudja elkerülni, hanem még gyilkosságot is képes csinálni belőle.

4.) Amikor a sárkány is besegít

Kevés kellemetlenebb dolog van annál, amikor Jarvannal pont ki akarsz menekülni egy kellemetlen szituációból, de az egész balul sül el. Így történt ez a DAMWON dzsungelesével, Canyonnal is, akit egy elhibázott mozdulat miatt igencsak szétcincált a szurdok sárkánya, amire az ellenfél csapatának is megvolt a gyors válasza.

5.) PapaSmithy legutolsó meccskommentálása

A koreai liga egyik legismertebb arcának számító Christopher ‘PapaSmithy’ Smith hivatalosan is felhagyott LCK caster karrierjével. Még 2015-ben kezdte itt pályafutását DoA és Montechristo oldalán, de a 2019-es szezon végén bejelentette visszavonulását és egyúttal azt is, hogy a 100 Thieves LCS csapatának vezérigazgatója lesz. További sok sikert kívánunk neki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva