Counter Strike

A legszebb CS:GO pillanatok 2019-ből!


Ezeket a lövéseket többször is megéri visszanézni.

Eljött hát az év utolsó napja, úgyhogy ideje visszatekinteni egy kicsit 2019-re és megnézni, hogy mik voltak az idei legemlékezetesebb pillanatok a CS:GO világában. Szerencsére volt belőlük jó pár, így van is miből szemezgetni!

1.) Reatz és a deagle legyőzhetetlen páros

A Dreamhack Atlanta Open novemberi eseményén történt a nem mindennapi eset, amikor is az Illuminar játékosa, Reatz egy lepakolt bombát követően valami elképesztő csodát művel desert eaglel-lel. Lehet utána csinálni!

2.) Ha f0rest mondja, nincsen push!

Kevés olyan profi van a CS:GO világában, aki f0resthez hasonlóan egyedül is képes megállítani egy állig felfegyverzett csapatot. Főleg akkor, ha éppen az IEM Katowice Majorön játszik temérdek ember előtt!

3.) Izzasztó 1v4-es szituáció? Allu megoldja!

A mai napig vannak olyan játékosok, akik akkor képesek igazán nagyot villanni, amikor jelentős emberhátrányba kerülnek. Így van ezzel Allu is, aki a Made in Brazil csapatát rakta helyre pár másodperc leforgása alatt. Szép munka!

4.) Ilyen egy igazi bemutatkozás!

Jordan ‘Zellsis’ Montemurro beugró játékosként csatlakozott a Cloud9 csapatához, ahol élete első Major körében valami egészen elképesztő szituációt oldott meg. Ezek után bízunk benne, hogy a 21 éves srác előtt még nagy jövő áll!

5.) AmaNEk is az 1v4 bajnoka!

Az előbb látott Alluhoz hasonlóan AmaNEk is kisebb fajta csodákra képes, ha kihullanak mellőle csapattársai. Mondjuk, neki egy VZ-75 is bőven elegendő hozzá, ami azért nem akármi!

6.) Így kell kezdeni egy negyeddöntőn!

A Natus Vincere éppen a FaZe csapatával csapott össze az IEM Katowice Majorön, amikor flamie az első körben megmutatta, hogy egy USP-vel is rendet tud rakni az ellenség soraiban. A többi pedig már történelem!

7.) Megérkezett az AWP mestere!

Ritkán vannak a CS:GO-ban olyan helyzetek, amikor minden lövés jó helyre megy, de a Team Liquid játékosának, NAF-nak azért egyszer legalább már biztosan összejött. Milyen jó lenne, ha mi is ilyeneket tudnánk lőni AWP-vel!

8.) Device, az elpusztíthatatlan

Nicolai ‘device’ Reedtz nemhiába tartozik a kedvenc játékosaink közé, hiszen még pisztolykörben is kevés életerővel is rengeteg gyilkosságot tud behúzni egyszerre. Valószínűleg mindannyian ennyire gyönyörű első körökről álmodozunk!

9.) A CZ-75 újra akcióban!

Bár kétségkívül a Fnatic összes tagja hozzájárult a sikerhez a Dreamhack Masters malmöi nagydöntőjében, viszont ne feledkezzünk meg Brollan megmozdulásáról, ami a CZ-75 hatásos bevetésével hozta el a győzelmet a sztárcsapatnak és egyúttal mentette meg őket a hosszabbítástól.

10.) S1mplet nem lehet megállítani!

A mostani profi CS:GO játékosok egyik kiemelkedő egyénisége s1mple, aki a jó öreg AWP-jével egy olyan kört hozott le, amit nem elég egyszer megnézni. Tökéletes reflexek, nagyszerű timing és olyan leleményesség, amit ilyen helyzetben csak egy igazi sztártól láthatunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva