Counter Strike

Újra csapatozik oskar, a Sproutban tér vissza!


Négy hónap kihagyást követően ismét csapatozásra szánta el magát oskar, aki legutóbb a HellRaisers-ben fordult meg, de nevét leginkább a mousesports-ban eltöltött két és fél év alatt ismertette meg a nagyvilággal.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Sprout két játékosa, k1to és syrsoN a BIG csapatába igazolt, így utóbbi helyére mindenképpen egy AWP-sre volt szüksége a megfogyatkozott német szervezetnek. A 28 éves cseh játékosnak októberben járt le a szerződése a HR-nél, akit ezáltal ingyenesen tudtak leigazolni.

A Sprout csapatában oskar újra összeáll két korábbi csapattársával, denis-szel, és Spiidi-vel, akikkel 2016 és 2017 között játszott a mousesports-ban. A cseh játékos bízik benne, hogy újra égni fog benne a tűz, és hasonló sikereket fog elérni, mint azt tette 2019-et megelőzően.

A legutóbbi HR-es időszak nem sikerült túl fényesre, egy eventet sem nyertek, ráadásul oskar egyénileg is nagyon messze volt korábbi formájától.

A HLTV által 2017-ben, és 2018-ban is a világ húsz legjobb játékosává választott oskar érkezésével a Sprout immáron négyfős csapattal rendelkezik, és várhatóan napokon belül bejelentik az ötödik játékost is. A csapat első LAN-os megmérettetésére a lipcsei DreamHack-en kerül sor, január végén.

A Sprout jelenleg így néz ki:

Germany Timo “Spiidi” Richter
Germany Josef “faveN” Baumann
Germany Denis “denis” Howell
Czech Republic Tomáš “oskar” Šťastný

Germany Niclas “enkay J” Krumhorn (coach)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva