Gaming

Elképesztően gyönyörű lehet a S.T.A.L.K.E.R. 2!


A több címnél bizonyított játékmotor már meg is van hozzá.

Sokan még biztosak emlékeznek rá, hogy az HBO-s Csernobil tvsorozat megjelenése előtt már volt szerencsénk olyan feldolgozásra a témában, ami ráadásul rengeteg játékost tudott megmozgatni. Ez volt a GSC Game World fejlesztőcsapathoz köthető S.T.A.L.K.E.R., ami anno hatalmas játéktérrel és teljesen egyedi atmoszférával érkezett, most pedig úgy néz ki, hogy tényleg úton van a folytatása!

Végre elkezdődött a mozgolódás a S.T.A.L.K.E.R. 2 körül, hiszen a készítők nem csak frissítették a játék hivatalos honlapját, hanem újabb részleteket is elárultak a soron következő epizódról. Azt egy ideje már tudjuk, hogy várhatóan 2021-ben fog megjelenni a folytatás, amiről most kiderült, hogy a méltán népszerű játékmotornak számító Unreal Engine 4-et fogja használni, aminek hála a látványvilágra és a gépigényre se lesz jó eséllyel panasz.

A fejlesztőcsapat elmondása szerint azért erre esett a választás, mert ezzel tudják megteremteni azt a félelmetes hangulatot, ami eddig a széria sajátja volt, valamint a motor a moddolhatóságnak is jót tesz, hiszen így könnyedén készíthetnek majd különböző játékmódokat a leglelkesebb rajongók. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a mérföldkőnek szánt folytatás pontosan milyen platformokra fog megérkezni, de hamarosan ez is ki fog derülni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva