Gaming

A hónap slágere lehet a WarCraft 3: Reforged!


Rajongóknak alapmű, de más játékosoknak is megér egy próbát a régi klasszikus felújított változata.

Amikor megérkezett a StarCraft felújított változata, akkor erősen elkezdtünk bízni abban, hogy a WarCraft is megkapja majd a maga ráncfelvarrását. A 2018-as BlizzConon aztán jött is a szívmelengető bejelentés, hogy a harmadik részt és a hozzá tartozó kiegészítőt egyben, új köntösbe bújtatva fogjuk megkapni.

A felújított változattal készítők rengeteg változtatást hoznak, amik azért igyekeznek tiszteletben tartani az évekkel ezelőtt lefektetett, ikonikus alapokat. Így kapunk egy szinte teljesen felújított, már 4K-ban is élvezhető látványvilágot, vadiúj effekteket, újramodellezett karaktereket és animációkat, valamint frissítik a felhasználói felületet és a sokak által már ismert pályákat.

A Blizzard egyik dizájnere korábban azt is elmesélte, hogy ha beruházunk a felújított változatra, akkor nem csak a hozzánk hasonlóan eljáró játékosokkal játszhatunk, hanem azokkal is, akiknek már jóideje megvan a klasszikus epizód. Ráadásul a World of Warcraftban is megtalálható, legfontosabb karakterekről még többet fogunk megtudni, hiszen a Warcraft 3: Reforged-ban igyekeznek kijavítani az évekkel ezelőtt vétett történeti hiányosságokat.

Az egy évvel későbbi BlizzConon ugyebár kiderült, hogy bétatesztelési lehetőséget is biztosítanak a készítők azoknak a játékosoknak, akik előrendelték a játékot. Többek közt így próbálhattuk ki mi is a felújított változatot, ami akkor még kevés játékmódot kínált, de ennek ellenére rendkívül szórakoztató volt.

A legnagyobb rajongók számára hatalmas öröm lesz, hogy a történethez gyakorlatilag egyáltalán nem nyúltak hozzá a készítők, ahogy az eredeti átvezetők és a szinkronhangok is érintetlenül maradtak. A Blizzard azt is elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a negyedik epizódot, úgyhogy amíg ez nem történik meg, addig is itt lesz nekünk a Warcraft 3: Reforged, ami január 28-án jelenik meg PC-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva