Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – KRIMZ (17.)


A HLTV TOP20-as ranglistájának 17. helyét az a KRIMZ foglalja el, akinek hatalmas szerepe volt a fnatic újjáéledésében, köszönhetően konzisztens játékának, és brilliáns teljesítményének a nagyobb tornákon.

A listára negyedik alkalommal (2014, 2015, 2018, 2019) felkerülő KRIMZ 2013 augusztusában kezdte profit karrierjét, az akkori LGB-ben. Az első két Major-ra is ezzel a csapattal ment, kiharcolva egy negyed-, és egy elődöntőt. Többek között ennek is köszönhetően hívta fel magára a figyelmet, akkori társával, olofmeister-rel együtt.

2014 júliusában le is igazolta őket a scene egyik, ha nem a legnagyobb neve, a fnatic, amely a znajder-Devilwalk duóval a soraiban megnyerte a legelső nagyversenyt, de ezt követően nem jöttek az eredmények, ezért is döntött az org a leváltásuk mellett. Így állt össze a legendás fnatic.

JW, flusha, pronax, olof és KRIMZ lejátszott együtt 423 pályát, megnyert 13 versenyt, közte 2 Majort.

Azonban semmi sem tart örökké, így a 2015-ös és 2016-os esztendőben több változáson is átment a team. KRIMZ ’16 júliusában távozott a fnatic-tól, de egy pár hónapos GODSENT-es kitérőt követően, novemberben visszatért korábbi csapatához. Azóta is ott játszik, így összesen már több, mint 5 évet szolgált a 2004-es alapítású szervezetnél.

fnatic jelenleg – az Astralis, és a mouz után – harmadik a világranglistán, de akadt olyan is, hogy éppen befértek a TOP20-ba. A jelenlegi ötösfogat szeptember óta van együtt, miután twist-et, és Xizt-et váltva, visszatért két egykori fnatic-játékos: flusha és Golden.

A csere abszolút indokolt volt, hiszen 2019 első nagyversenyén a fnatic története során először nem jutott ki a csoportkörből, a második nagyversenyre pedig már ki sem jutottak, hiszen 4. helyen zárták az európai Minort.

A jelenlegi roster eddig hét eventen szerepelt, ebből kettőt megnyert, kettő során második lett, de a fennmaradó három alkalommal is TOP8-ba került. Első közös versenyükön, a malmöi DreamHack Masters-en egyből győzni tudtak, mindezt hazai közönség előtt. A szép eredményekből KRIMZ alaposan kivette a részét, de az is világos, hogy a korábbi kudarcok sem rajta múltak, és ez a kettős csere sokat lendíthet a csapat 2020-as évén is.

Nem nagyon találunk olyan statisztikát, amiben kiemelkedő lett volna, de gyakorlatilag mindenben átlag felett teljesített. Igazi all-round playerként a fnatic legjobbja tudott lenni, 4-szer lett EVP, és Malmöben, az MVP-ért folytatott harcban is másodikként zárt. Viszont a 17. helynél nem tudott feljebb jutni, mivel csapata mindkét Major main-stagét kihagyta, és az év első felében a fnatic a többi eventen sem mutatott sokat.

A fő indok, amiért megtudta előzni csapattársát, Brollant (20. hely), az az, hogy a nagy tornákon sokkal jobban szerepelt , folyamatosan extra teljesítményt nyújtva. Utóbbit az 1.11-es playoff rating támasztja alá, ami mellé a HLTV még a 0.15-ös körönkénti átlag trade-killek számát emelte ki.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva