Counter Strike

Cloud9: Újra van CS:GO csapat, erős lineupot igazoltak!


Az ATK rosterének leigazolásával tér vissza a Cloud9 a 2020-as évre, így a különböző játékosok köré építgetés helyett, most egy eleve összeszokott felállással próbálhatják meg visszaszerezni hírnevüket.

A szervezet – amely 2018 elején még Majort nyert – a tavalyi évben nemhogy eredményekig, de még stabil csapatig sem jutott, így mindenképpen pozitív lehet, hogy egy nagy potenciállal rendelkező, több hónapja együtt levő ötöst szereztek meg.

A két dél-afrikai (Sonic, JT) és három egyesült államokbeli (motm, oSee, floppy) játékosból tevődő lineupot már december elején hírbe hozták a Cloud9 szervezetével – tegnap azonban minden kétely eloszlott, az org hivatalosan is bejelentette az érkezésüket.

A team első, nagy-eventes megmérettetésére Odensében került sor, az ESL Pro League S10-en. Ott BO3-ban legyőzték a North és a G2 csapatát is, és csak a későbbi győztes mousesports-tól kaptak ki, ezáltal a 7-8. helyen zártak. A világranglistán a 18. helyet foglalják el, így a harmadik legjobb észak-amerikai csapatnak számítanak, a Liquid és az Evil Geniuses mögött.

A Cloud9 jelenleg így néz ki:

South Africa Johnny JT Theodosiou
United States Ian motm Hardy
United States Ricky floppy Kemery
United States Josh oSee Ohm
South Africa Aran Sonic Groesbeek
South Africa Tiaan T.c Coertzen (coach)

Canada Tyson TenZ Ngo (inaktív)
Spain Oscar mixwell Cañellas (inaktív)

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva